Zeynepkrkytlli Uydurbisey benim canım da istiyo da zararlı diye duydum o yüzden yemiyorum Bebeğin böbreğini de bitirebilirmis gerçek mi bilmiyorum ama buz bı kere yiyince hep yiyesin geliyo o yüzden yemiyorum
Parlakk Elo__35 sabaha kadar tuvalete kalkmadan deliksiz uyumak istiyorum artık mide yanması yaşamamak evimin tüm işini yapabilmek istiyorum
Defne_A rich_mom az kaldı Allah in izniyle Rabbım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn ecmain
Beeyzanurr Elo__35 sigara Asitli icecek Bol bol kahve Cips Tabi sigara icin emzirme doneminin de bitmesi lazim herhalde
tazeanneeee_ Deli gibi kokoreç ve mayonezle patates kızartması yemek olacak sanırım, ha bide bol tuzlu turşu yemek🥹
Miraykader Elo__35 bende 5aya kadar hep kıstum 2aydır iyiyim çok şükür önce yiyemediklerimi şimdi salmışım içine yiyiyorum inşallah sizin de geçer cnm
Deryaisik sevgul43_ evet 7. Haftadan beri kanama alani var. Kalkip iki camasir serip ev isi yaptigimda bile kirmizi leke geliyor. Progestan ve igne kullaniyorm 13. Haftadayim
Hmyra25 Çay içmek doyasıya Allah’ım çay hastası olan ben çay dan tiksindim bir bardak zorla içiyorum🤣
Naime662 BetulMom kelle paça ben hamileliğimi öğrendiğim den itibaren içiyorum bir zararı yokki. Doktoruma özellik le sordum faydalı 15 gün ara ile iç dedi içtiğin yer temiz de güzel pişirmiş olsun gerisi sorun değil dedi çok ta severim bol sarımsak limon ile
BetulMom Naime662 valla nerde duydum hatırlamıyorum ama sakatat yemek iyi değil diyorlardı o yüzden nolur nolmaz diye yemedim
Baharcaner Elo__35 sucuk ekmek yemeyi o kadar çok özledim ki sucuk burnumda tütüyor şöyle sucuklu ekmek araları pizzalar gelsin diyorum dışında burnumda tüten hiçbiişi olmadı 🫠
gizemvural Elo__35 fit vücuduma dönmek göbeği açık giymek göbek piercingimi takmak spor yapmak topuklu ayakkabı giymek en çok bunları özledim