Defne_A Elo__35 ben spor yapmak istiyorum saçlarımı boyamak kesmek istiyorum koşmak istiyorum deliler gibi evimi temizlemek istiyorum dışarıda biseyler içmek istiyorum
Mervettas Elo__35 vallahi herseyi özledim sanki hep böyleydim gibi geliyor artık. Mide sorunları gaz sorunları hepsinden bıktım artık doğurmaktan çok korkuyorum ama çocuğun çıktığı o andaki o rahatlama hissini hayal edince de hayırlısıyla sağ Salim ciksa da rahat etsem diyorum 😄
Nunu20 Elo__35 doguruncada süt veriyon diye her şeyi yiyememek 🤣🤣🤣bu olmaz o olmaz köp yapar bilmem ne 😂😂😂😂
Semolinko Elo__35 benim.gibi düşünen varmı çok merak ediyorum bir dogurayim 3,5 yaşındaki oğlumla eskisi gibi yerde boğuşup hoplayıp zorlayıp oyunlar oynamak istiyorum 24 haftaligim en çok bunu özledim 😂😂
Elifkzl Semolinko o kadar anlıyorum ki seni benim oğlumda 6 yaşında sürekli diyor anne kardeşim doğunca senin üstüne zıplıycam beraber yerde yuvarlanacağız hayalimiz bu resmen🥹
Gloria06 Sağlıklı bir bebekle güzel zamanlar geçirmek İstediğim pozisyonda uyuyabilmek Crop tshirt bodylerimi giymek, kot pantolonlarımı giymek Spora dönmek
BasimAgriyor Betimliyoruzzzzz doğuma 1 gün kalana kadar kusan ve günde 3 prilam içen ben 😅 hatta ameliyatta da kustum🥲
Ebrarabla_06 Elo__35 evet canım benim ilk trimester ama ilk kızımda 9 ay boyunca kusmuştum inşallah bunda da öyle olmam 🥺
MorKelebek54 Elo__35 kokoreç yiyip yuz ustu yatip horon oynamak istiirum 🤦🏻♀️ birde oes oese sigara yakip sigara icmek istiykrum istedigim kadar aman hamileyim aman soyle boyle demeden kafama gore istedigim gibi icmek istiyorum suan da 5 tane ile sinirli oldgu icin keyfini cikaramiyorum
Mermar Elo__35 24.haftadan beri gebelik şekeri var o yüzden o kadar çok yiyemediğim şeyler var ki başta 2 aydır canımın istediği ev yapımı pohaçayla başlayacağım rüyama bile girdi yani. Hamburger patates kızartması bol bol tatlı börekler simit cips ve her yemeğime tuz atacağım (tuzda yasak da 23.haftadan beri) Pat diye oturmak ve yüz üstü uyumak😊 Bebekde izin verirse bol bol gezmek biraz tehlikeli bir sürecim olduğu için gezmeye hasret kaldım
Busra61CN -rzrnmrt47 salam sosis ne Blym çok zararlı şeyler doktor bana direk kes demişti ben biraz da takıntılıym. Nescafe hergün içerdim hamılelgmde çarpıntı çok fazla yaptı bırakmak zorunda kaldım hala canım çekiyor valla 😀