tubik_ Kızlar 6 haftalık hamileyim karnım 4 aylık hamile gibi şişti. Kızımda böyle olmamıştı, ünü şişlik ne bilmiyorum ya moralim bozuk
ahsenneslii tubik_ bendede oldu o hazimsizlik şişlik oluyor hiçbir şey yemedigine rağmen. Merak etme ilerlyen haftalarda duzelecek🥰
ahsenneslii tubik_ bendede oldu o hazimsizlik şişlik oluyor hiçbir şey yemedigine rağmen. Merak etme ilerlyen haftalarda duzelecek🥰
Ezgi0101 tubik_ benimde ikinci hamileliğim bende de oldu şuan 10 haftalığım baya belli sanki 25 haftalık gibi 🥹ikinciler böyle oluyor
Sedakara Benimde 2.hamileligim bnde 6 haftalk hamileym benim kilomda var biraz göbek çıkıyor baya 3 4 aylk gbi cnm
tubik_ Ezgi0101 ama çok rahatsız oluyorum bebeksen olsa sıkıntı değil ama bu haftalarda bebek daha minicik
KFeyza_ Ezgi0101 hazımsızlık mı ne bilmiyorum bende 11+ 0 karnım hamilelik karnı gibi çıktı benim oğlumda da çok büyüktü İç karın küçük olduğu için dış baya büyüyor benim
Ezgi0101 tubik_ ben de doktorumla görüşmüştüm şiş karnım sancı oluyor diye magnezyuma başlattı gerçekten çok iyi geldi yine karnım var ama böyle fos şişlik yok sancı da kesti baya