aysnozclk Merhaba sevgili anneler.Doktorum bana karın ağrısı için progestan verdi bir hafta kullanalım takip edelim ağrıyı dedi.Çok şükür düşük tehlikesi yok.Aranızda kullanan anneler var mı ? 😌❤️
merii10 aysnozclk ben gebeligimi ogrendgmden beri tedbir amaçlı kullaniyrm fitil olarak günde iki kez çok faydası var
genc2kizannesi aysnozclk Bana da kasık ağrısı için yazdı dün kullanıyorum 1 hafta kullan kontrole gel dedi
Sumeyyeky aysnozclk 11. Haftama kadar kullandım bende canım plasenta olulmaya başladığı için artık kullanmanın bir etkisi kalmadı demişti günde 6 defa kullanıyordum
Merve-betul merii10 ben pek bı faydasını görmedim ya 3 4 gün kullandım bir iki gündür kullanmıyorum bugün baslicam yine
merii10 aysnozclk anladm ikisi de.ayni ilaç zaten ister fitil ister oral kullanabliyorsunuz şifa olsun
Merve-betul merii10 erken doğum riski için verdi sezeryan olcam zaten de iç bacaklarim çok agriyodu ondan verdi biraz da
merii10 Merve-betul kaç haftaliksinz erkn doğum riski varsa ozellkle kndinizn birakabilecegi bı ilaç değil ben onun sayesinde bu haftalarima geldm çok şükür bnce hc birakmadan devam edin
merii10 Merve-betul anladım doktorlar normalde bu haftalarda biraktiryr ama size yeni baslattigina göre doktorunuza danışmadan bırakmayn bnce