ceydaasf1234 Aybike042024 en basta ortak olan zibin gibi seyleri aldik cinsiyet belli olunca ortak renk aldik ne olur ne olmaz sonra degisir ihtimali ile tam belli olunca basladik çoğu bitti bizimki herşey ateş pahasi iyiki çocuğunu bitirdik
avannee Aybike042024 cinsiyeti öğrenince büyük eşyalarını(bebek arabası,beşik,dolap) yavaştan almaya başladım detaylı ultrason sonrası ise diğer eşyalarını aldım. Şu an 36. Haftadayım daha yeni eşyaları düzenledim valizi topladım.
avannee Aybike042024 amin inşallah teşekkür ederim umarım hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız.
Esraabbaa Aybike042024 ben 13 14. Haftada başlamıştım şuan 31+3 olduk her şeyi tamam. Çalışıyorken her istediğimi almak istedim işten çıkana kadar. Bol deterjan, ek gıda şeyleri, kitapları, barbie bebeği bile aldım şimdiden 😂😂
Esraabbaa avannee tabi ben öğretmenim zaten o yüzden araştırarak ve bildiğim kitapları alıyorum. “Bebek üniversitesi kitap seti” yazın iki küçük set çıkıyor çok güzel kitaplar. “Büyük Sorular Kitabım” yazın yine mavi ve yeşil kapaklı iki kitap var boyları baya büyük içinde hikaye yok çok güzel görseller ve sorular falan var bebeklikten 3 4 yaşa kadar kullanırsınız. Hikaye kitabı olarak “Sincap Kitap” yayınlarının çocuk kitapları çok güzel çok seçenek var ordan seçenilirsiniz. Yine iş bankası yayınlarının çocuk kitapları da güzel
Esraalic Aybike042024 cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alıyorum bir şeyler kendi alışverişimi ileriki aylarda yapmayı düşünüyorum
Gul_se77 3 aylıkken büyük eşyalarını aldim hepsini tamamladım cinsiyetini öğrendikten sonra da kıyafetlerine başladım yavaş yavaş 25haftaligiz suan😊