Ayyseek busbus14 online alıyorum Davut güven doktor 500 du yılbaşından sonra arttımı bilmiyorum canım
thekaderrrr busbus14 OMÜ Hastane randevu al diyorsun canım Google da sonra ilk çıkan site zaten seni yönlendiriyor gebe poliklinikten ücretsiz
Ayyseek busbus14 abooo olmuştur ocaktan önce 500 dü 😱 1 hafta sonra gıdecem Davut beyde olmuştur o kadar zaten gebe hasta bakan 2 tane mi 3 tane mi ne doktor diğerleri gebe bakmıyor
busbus14 Ayyseek ya bende gidicem ama online da hep sabah var randevu.Ayşe hocada sabah tüp bebek merkezinde oluyor,davut hocada öyle ama onun hastaları hemen bitiyo gidiyo ayşe hocada öğlene kadar bakıyor tüp bebekte
busbus14 Ayyseek bişey daha sorcam kaybolma burdan hazır buldum seni😀detaylı usg ücretli mi ? Ona da sıra almam gerekiyor da sıra var mıdır tabi bilmiyom😀
Ayyseek busbus14 canım benim doktor çok pozitif eş de alıyor sanki onunla herşey güzel gidecekmiş gibi geliyor 😂😂 zaten başka doktor bakmıyor gebe hasta Davut idris ayşe bunlar bakıyordu en son gebe hasta 😂
Ayyseek busbus14 canım bnm doktorum da yok renkli ultrason perinatalog var cumartesi bakıyor onda vardır renkli canım 😂
Ayyseek busbus14 cumartesi sabah bakıyor oda 1 doktor canım bulamayabilirsiniz hemen gir online randevuya özel muayneden perinataloğu seç 1 günlüğüne bakıyır oda cumartesi
busbus14 Mira1604 muayene ücretine ek olarak usg kağıdına da para alyolar mı yoksa ücrete dahil mi.Benim bu kocayı kandırıyolar heralde ya
Ayyseek busbus14 19 mayıs online randevu yazın orda randevu çıkar normal bide özel muayneden yazar özele tıklayın orda isim yazar perinatalog diye ona tıklayıp takvimine bakın canım