mumineadm Merhaba güzel annelerim bebek bezinde hangi marka almalıyım memnun kaldığınız markayı yazar mısınız ilk hamileliğim olduğu için benim bir bilgim yok 🫠
genc2kizannesi mumineadm ve ıslak mendil kullanmıştım 16 yaşındaydım bilgisizdim kayinvalidemde uyarmamisti şimdi daha tecrubeliyim pamuk ve su dışında biseyle temizleme poposunu
Nazlimom mumineadm baby turco kullanıyorum doğduğundan beri 2 yaşına giricek hiç taşırma pişik falan olmadi oğlumda memnunum
Mavi3475 mumineadm primayı önermiyorum içinde bir madde var ve o madde yüzünden bez değiştiremiyorsun değiştirdiğin zaman pişik yapıyor sürekli onu kullanmak zorunda kalıyorsun ben sleepy kullanıyorum memnunum
genc2kizannesi Molfix kullanıyorum memnunum doğacak kızıma da molfix deniycem ilk etapta büyük olan kızımda sleepy ve prima pisik yapmıştı
ParodiMom İlk kızımda prima kullandım ona alışınca değiştirmek mümkün olmadı diğer bezler hep pişik yaptı bunda Molfix biriktirmeye başladım inşallah sorunsuz kullanırım
YigitPoyrazMomm mumineadm baby turco kulanıyorum hem uygun fiyat hemde pisik ve sızdırma yapmıyor çok memnunuz
gzdehlal-36 mumineadm molfix ve akreptir arasındaydım bende dün molfix de ikinciye %50 indirim vardı hb de. Molfix aldım 1 ve 2 numara memnun olmazsak sleepy e geçerim diye düşündüm. Molfix in de püre olan kahve rengi paketlerini aldım