Krtcm Kızlar biraz önce kanama gördüm eşimi bekliyorum 10 dk gelecek acile gidicem foşur foşur değil ama peçeteye 2 kere geldi arkası yok pede bile gelmedi başına gelen var mı
Krtcm 11-02- ambulansla sevk oluyorum açıklık yok bebek 2 hafta ileriymiş ciğer geliştirici oldum kanama içerde var biraz her ihtimale karşı tam teşekküllü hastaneye sevk olcm
Krtcm Doğum yaptım kızlar bebek 2 kilo küvezde doğunca ağladı bır ay kadar kalacak dediler İnşallah her sey iyi olur ağrım sızım umrumda değil aklım bebekte
Seher1616 Krtcm Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak büyür gelişir bebek çabucak kavuşur evinize dönersiniz kilosu yine çok az değil bakalım benim de erken doğum riskim var korkuyorum ama Allah’a dua etmekten başka çare yok inşallah hemen büyür gelişir tospik bir bebek olur kuzucuk 🌸🌸🌸🌸
xhbgns Krtcm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun Ben de prematüreyim şu an 27 yaşındayım o yüzden hiç üzülmeyin korkmayın 1 ay sonra da olsa sağlıkla kavuşacaksınız evladınıza hayırlı uğurlu olsun yavrunuz
Krtcm Şunu yazmak istiyorum enfeksiyon Grip karında sertleşme hafifte olsa kanama şeker tansiyon lütfen ihmal etmeyin ölçtürün baktırın. Küçük nir ihmal başka şeylere sebep olabiliyor özelikle şeker
naneliseker_ Krtcm geçmiş olsun. Sağlıkla kavuşsun artık inşallah. Şekerden mi oldu ? Doktor birsey demedi mi?
dolunay__ Krtcm o gün yazdığım gibi de kesin doğum yapacaksın demiştim yapmışsin Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah