Beyzanuro Aylardır yaşadığım geçmek bilmeyen bir enfeksiyonum var hatta idrar testimde bakteri sayısı 566 çıktı nasıl bi çözüm oldu normal doğum yapmak istiyorum enfeksiyon buna engel olur mu enfeksiyon olup normal doğuran var mı
ParodiMom Öncelikle çok geçmiş olsun kadın doğum doktorunuzun verdiği ilaçlar öncelikli olmak kaydıyla dut kürü yapabilirsiniz enfeksiyon iltihap için çok etkili kuru dutu kaynatıp demlenince sabah akşam birer fincan tüketin
Beyzanuro ParodiMom üçüncü fitil kullanımım ve hastanede yatıp antibiyotik tedavisi olmama rağmen asla çözüme ulaşamadım şuanda ciddi bir kaşıntıyla başım dertte kuru dut önerinizi deneyeceğim teşekkür ederim
bedia00 Beyzanuro benimde öyle geciyo gibi olup yeniliyo doktor bana vajinal duş borifem verdi o biraz rahatlatiyo
elmaelmaelma Bende de bir belirti yoktu, idrar tahlilinde enfeksiyon çıktığı için antibiyotik verdi doktor. Antibiyotiği kullandım ama sanki daha kötü oldu, akıntı ve çok fena kaşıntı başladı.
bedia00 elmaelmaelma mutlaka bida git çünkü kaşıntı gitmiyo bide şişlik oluşuyor benim öyle olmuştu doktorum yıkadı vajina icini
elmaelmaelma bedia00 azıcık travazol sürdüm 2 kere, biraz hafifledi gibi. Kontrole gittiğimde söylerim, bakalım başka bişey verecek mi