papatyamm_ Selam kizlar rüyamda doktor yude 90 kız diyor cinsiyet böyle görüp çıkan varmı aranızda merak ediyorum
umena papatyamm_ erkek ismi söylenmişti ısrarla sormuştum o isim mi olsun diye evet dediler o zaman cinsiyeti bilmiyordum rüyamda da cinsiyet icin ısrarla sormuştum 😂 oğlum oldu. Şimdi de hamileyim yine erkek bebek gördüm ismini de duydum. Bakalım bu bebiş ne :)
Enesinn_annesiii papatyamm_ Ay bende rüyamda kiz bebek dürüsü gördüm şu an 11 haftaligiz yakında öğrenicm doğrumu değilmi ablam hamile iken kiz bebek görmüştüm ablamın kızı oldu bakalm benimki de tutucakmı
Aselinannesiyyy papatyamm_ rüyamda daha yeni hamileyken kız bebeği vermişlerdi doktora ilk gittim 13 haftalıkken erkek dedi sonra deprem oldu depremden sonra kontrole bebekte bir problem Varmi diye gittim kızınız gayet iyi demişlerdi şok olmuştum😂😂😂😂
Esra-dnkts Sry03 bende aynı şekilde 2 defa erkek bebek doğurduğumu gördüm dün cinsiyet öğrendik kızımız olacak 😍
umena Minigiim-vebenn52 zaten koyacağım isimdi. O gün acaba koymasam mı demistim, o gece rüyamda o ismi koy diye gördüm koydum 🙃💘
ParodiMom Rüyalar bilinç altının minik oyunlarıdir cinsiyet zaten yüzde elli ihtimali olan iki seçenek 😄 Siz yine doktoru bekleyin rüyaya güvenmeyin
papatyamm_ Esra-dnkts ayy maşallah ne güzel banada dua edin bende kız istiyorum inşallah rabbim sağlıkla nasip eder
mineoksuz11 papatyamm_ daha bu sabah gördüm doktorum kızın olacak dedi gündüz kontrolüm vardı kız olacağını öğrendik