Papatyadusler Merhaba kızlar pcosum adetlerim normalde erken olur ve çok düzensiz bu seferde 12 gündür adet görüyorum ve bikac gündür azda olsa lekeli devam ediyor bitmedi henüz bu şekilde yumurtlama günlerinde bilemiyorum benim gibi olan var mı ne yapabilirim
Hulo2105 Papatyadusler ay bende öyleydim hep düzensiz ara lekelenmeler vs. Regl olmadan önce 1 hafta lekelenme sonra regl belaydı resmen. Hani ben 15 gün pedle geziyodum. En son 19. Günde regl oldum erkenden. Ama içim dışım çıktı resmen paçalarımdan aktı ve parça şeklinde geldi hep. O aydan sonra hamile kaldım. Yani artık şey düşünüyorum Allah içimi dışımı açtı tıkalı yerleri hamile kaldım resmen.
Papatyadusler Hulo2105 ay gerçekten çok zor bir durum hayat kalitemi etkiliyor peki kaç günde adet goruyordun ortalama
Hulo2105 Papatyadusler ben hep ilaçla oluyodum. İlacı kestim bi 4-5 ay olmadım. Sonra kendiliğinde düzene girdi 30 günde bir oldum. 5-6 ay günü gününe oldum yani inan nasıl oldu anlamadım ilaçsız mümkün değildi. En son da 19 günde oldum ama baya şiddetliydi. O bitince de hamile kaldım zaten
Hulo2105 Papatyadusler inşallah canım belirsiz bir süreç maalesef. Anca yumurtlama takibi yapman lazım herhalde. Hiç belli olmuyor çünkü