Munevver_bozdogan papatyaolsun bende yarın gidiyorum kontrole. Perşembe gel demişti ama iş yerinden izin alamadım doktoru aradım yarın gelsem olur mu olur dedi seninle kontrol günlerimiz aynı gidiyor 😄
papatyaolsun Munevver_bozdogan aynen tatlım 🥰 ah bir de hayırlısıyla olsaydık stres ola ola bi hal ettiler bizi
papatyaolsun Munevver_bozdogan alttan muayene olmaktan artık canım çok acıyor dokunsunlar bile istemiyorum
Munevver_bozdogan papatyaolsun stres yapmayın hormonu etkiliyor falan diyorlar da nasıl yapmayalım süreç uzadıkça insan stresten başka bisey olmuyor
Munevver_bozdogan papatyaolsun hiç sorma o aleti görünce tuhaf oluyorum ama ses çıkaramıyoruz tabi 😊 bakalım yarın benim de belli olur artık bisey desin sıkıldım yoğun çalışıyorum git gel beni çok yordu
papatyaolsun Munevver_bozdogan vallahi al benden de o kadar aşırı yoruldum canım ya 😔 sonu güzel olsun da değsin inş
papatyaolsun Munevver_bozdogan ay nasıl yapmayalım stresin nirvanasını yaşıyoruz git gel git gel anamız ağladı
Munevver_bozdogan papatyaolsun papatyaolsun bakalım yarın ne diyecek benim şuan iptal de olabilir devam da olabilir ama yarın sonuca bağlasın artık söyleyeceğim olmuyorsa beklemeye gerek yok
papatyaolsun Munevver_bozdogan güzel düşünelim. Dualarım seninle. Allahın izniyle tedavin boşa gitmeyecek. Yarına kadar evrene güzel enerjiler gönderelim 🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun çok sağol canım bende bol bol dua ediyorum yarın birbirimizi haberdar edelim güzel sonuçlar bizim olsun 😊
Munevver_bozdogan papatyaolsun ciddi misin 😊 Adanalıyım ben doğma büyüme. 2 yıl önce İstanbul’a gelin geldim. Ailem adana da ve ben sürekli gelirim adanaya 😍
Munevver_bozdogan papatyaolsun hastahaneye geldim bekliyorum birazdan alırlar içeri ama moralim bozuk nedenini bilmiyorum ya umutsuzluk girdi içime iyice
papatyaolsun Munevver_bozdogan ayyy yazdığını yeni gördüm kuzum aynen biz de adanalıyız ☺️ her ne kadar haziranda tayin yolcusu olsak da ☺️ memleket çekmiş bizi birbirimize 🌺