Minimans Kızlar cinsiyette yanılma yaşayan var mı bizim 30 hhafttalık olduk kordon geçiyo bacak arasından hala net degil Bi erkek diyorlar Bi kıza benziyor diyorlar
dilan3535 Minimans benim yanılma oldu ama 30 haftalıktada nasıl kordonu ayırt edemiyorlar detaylıya girmediniz mi
Saki02 Minimans haftada erkek denildi 28.haftada kıza benzettiler 33.haftada net kız dediler bize geçen hafta öğrendik 😊
Minimans dilan3535 detaylı dan önce kıız denildi detaylı da eliyle kapatmış dedi sonra erkek dedi şimdi dokktor detaylı da erkek demiş aama bben kııza benzettim dedi
Saki02 Minimans Detayliya girmedim normal muayene de erkek dediler ama 33 te kız olduğunu ogredik biz Allah’tan pek bişey almamıştık yeni almaya baslicaz
Hilalyusufzeynep Bize doğuma kadar erkek dediler doğumda kız olduğunu öğrendik büyük veee en güzel şoktu hiç unutamayacağım bir anı ismi de Eylül oldı Eylül de beklenmedik şekilde doğduğu içiN 😍😍
Badgirl_ Ayrıntıda nasıl yanılma oluyor acaba kızlar normalde bebeğin tum organları incelenmiyormu erkekse testisleri kız ise yumurtalk rahime bakılıyor diye biliyorum ben e yanılınca neye bakms oluyor bu doktorlar