teacher-mom21 Kızlar bu salgına nerden yakalandık hamilelikte daha zormuş öksürürken hapşırınca insan kendini geçti bebeği düşünüyor nasıl geçecek nane limon tek içebildim ciğerim ağrıyor resmen…
Blueberry0 teacher-mom21 cuma yatışım yapılıcak dün kontrolüm vardı nerden kaptım bilmiyorum ama kuru öksürük beni öldürüyor sesim de değişmiş😭 Doğuma 3 gün kala olmadı bu….
3438FG teacher-mom21 Çok geçmiş olsun. Limonu sade yemeyede çalış. Bol bol C vitamini al. Ben doktorun bunları demesiyle 2 hafta önce zor bela atlattım. Nane limonu sabah ve akşam olmak üzere 2 kere içiyordum
Powergirls teacher-mom21 sicak suya bal koy içine limon sık karıştır iç on numara bide portakal ye pekmez iç 😁
Sabrusebat Nane limon oluyor mu hamilelikte ya ben de baş ağrısı var boğaz ağrısı biraz burnum tıkalı, parol içilir mi bişey olur mu? Ballı süt bile içerken korkuyorum gebelik şekerinden, benim de son haftalar😐
Esra1307 Sabrusebat bende hastaydım viks sürdüm zencefil bal limon sıcak su içtim sürekli arada azıcık elma sirkesi içtim. Bol bol meyve yedim şükür geçti