Mommmmy_ 37+3 üm kız bebek bekliyoruz inşallah Tahminleri alayım 😅😅🤲🏼 Erken gelir kız bebek diyorlar doğru mu
Blueberry0 Mommmmy_ cuma günü tam 40 oluyorum. Yatışım yapılacak bizde kız bekliyoruz muhtemelen sancı alıcam
Bahar_mete Mommmmy_ valla benimkide kız ama gelmemek için direniyor 40+0 oldum bugün doktora gittim haftaya muhtemelen yatisini yaparız geleceği yok dedi 😂
Hazali Bende ona güvenerek hep ağustos sonu eylül başı derdim herkese suni sancı ile 40+5 de doğurdum yani onun hala gelesi yoktu 😂 Mommmmy_
Mommmmy_ Blueberry0 hadi ya annemler uzak memlekette 38 de gelin dedim hiç bir belirti yok ama içime doğurcam gibi doğuyo hayırlısı Nst de sancı bile çıkmıyo daha
Blueberry0 Mommmmy_ bende de ckmıyor onu geçtim açılma olmamasından korkuyorum hiç çatı muayenesi felan da olmadım doktorum tetiklememek için yapmıyomus önceden 🥴🥴
Busskk Ben ilk kizimi 37+2 haftalıkken doğurdum, ikinciye hamileyim içimde hep 38. Haftayi beklemem hissi vardı 40+1 olduk hala ses seda yok 😄
Birannis İlk kızım 41+1 de suni sancı ile doğdu şuan 40+6 yim cuma büyük ihtimalle yine suni sancı alarak 2. Kızımı kucağıma alacağım söyleyeceklerin bu kadar 🫡
Mommmmy_ Blueberry0 eveet şin kötüsü randevu bulamıyorum her saat başı sisteme girip bakıyorum doktoruma