Melliisaa 2prensesannesiiii 12+2 de gitmiştim bende. 12. haftadan 14.haftaya kadar süren var zaten 11 bana kalırsa erken biraz
amayinedeiyiilerledim 2prensesannesiiii 11 bence de erken. Erken yaptırıp pişman olanlar var, daha net sonuç için biraz daha beklemelisiniz.
curlysister 2prensesannesiiii dün kontrole gittiğimizde 11+4’tü bizim de ama doktorumuz erken bulup 1 hafta sonra çağırdı
2prensesannesiiii myangelson ilk gebelikte bende 12 haftada yaptırmıştım tam 13 te ense kalınlığına bakıldı 11 uygun olur mu kararsız kaldım bebişide merak ediyorum açıkçası nasıl diye 13 gün olmuş görmeyeli ama sanki 1 ay geçmiş gibi
2prensesannesiiii Melliisaa anladım en son 7+5 te gördüm şimdi 9+5 oldum 12 ocak gider görürüm dr 2li yaparsa yapar artık yapmazsa 1 hafta daha beklerim 🙏🏻 🥰🙏🏻 Çok merak ediyorum
myangelson 2prensesannesiiii anladım yani tam bilmiyorum bakilmazsa tekrar gidersin birşey olmaz 😁 evet öyle oluyor hamileyken insan hep görmek istiyor 😊
2prensesannesiiii myangelson evet ya eve almak lazım o cihazdan şey varmış kalp atışları dinleme cihazı ondan lazım her gebeye 😂 hep merak ettiğimde dinlerim kalbini🥲
2prensesannesiiii amayinedeiyiilerledim 11 haftamda bebeği görmek için gideceğim dr yap derse yapacağım yapmazsa 1 hafta daha bekleyeceğim 🙏🏻
Wera 2prensesannesiiii bebeğin haftasına değilde bebeğin ölçümleri eğer uygunsa 2li taramayı yaptırıyor doktor ben erken gitmiştim iki hafta önden gidiyor gelişimi gelmişken iki tarama için kan ver dedi öylelik verdim
2prensesannesiiii Wera anladım teşekkür ederim ilk gebelikte 12 de yapıldı bana bu randevum 11 haftaya denk geliyor yaparlar mı acaba merak ettim
Rabiul 2prensesannesiiii dün 11+2 de muayeneye gittim bebiş 1 hafta öndeymiş ikili test yapıldı bende dün forumdan sordum ne zaman yapılıyor ne yapılıyor diye normal kan aldı ultrasonla baktı heryerine benim doktorum zaten her gittiğimde heryerine bakıyordu hem renkli hem normal benim için aynı şey oldu yani 😝
5280Al Bizim 10+6 da yapıldı doktor pozisyonunun çok müsait olduğunu söyledi ve hemen gördü ölçüm yaptı 11 ile 14 arası oluyor genellikle muhtemelen kişiye göre değişecektir
2prensesannesiiii yenidenanne34 drda öyle dedi ona da sordum 11 de devlette yapacağım ben ama sonra sonuçla özeldeki druma gideceğim inşallah devletteki yapar
yenidenanne34 2prensesannesiiii bende devlette yaptirdim 11+3te gittim yapıldı ama ultrasonda 12 haftalik çıktı sana da yaparlar merak etme