DLiviyaEsor 1PrensAnnesi ay cok heycanliyim canm ya sen yarin kavuscaksin ne guzel bana daha bir hafta var birde sezaryen oncesi ac olman gerekiyor dimi
1PrensAnnesi DLiviyaEsor saatler kaldı uyku tutmuyo resmen çok heycanlı😍 Evet cnm gece 12den sonra yeme içme yasak su bile yok Doktor uyarıyo zaten
DLiviyaEsor Ebru_krm_mrt amin canm saol Hepimiz saglikla kucagmiza alalim insallah sende bnden oncesin ozmn pazartesi gunu dimi belden uyusturmalimi oluyo
DLiviyaEsor Ebru_krm_mrt bn genel anestezi sonrasi kolay uyanamiyorum birde midemi bulandiriyo iki gun etkisindsn çıkamıyorum yumurta toplattigim zmn kotu olmystum baya oyuzden belden uyusturmali istiyorum ama korku cok agir basiyo
Ebru_krm_mrt DLiviyaEsor Bende korkuyorum açıkçası ameliyathane ye girince zaten tansiyonum fırlıyor heyecandan 😃😃
DLiviyaEsor 1PrensAnnesi canm bnm Robbim saglikla agrisz sizisz yavrunu kucagma almayi masip etsin duada beklicem sende bize dua et olurmu😘😘
DLiviyaEsor 1PrensAnnesi cok saol kuzum Allaha emanetsiniz ikinizde hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
DLiviyaEsor Ebru_krm_mrt insallah korktugumuz gibi olmaz canm ya bnmde nabzim fırlıyor 150,160 akadar cikiyo yumurta toplamaya girdigim zmn genel anestesi verene kadar hazirlik vaktinde fenalaşmıştım hmn uyutmuslardi insallah bunda oyle olmam ya
Ebru_krm_mrt DLiviyaEsor inşallah bende ilk çocuğumda hamileliğim boyunca tansiyon sorunu yaşamadım ama ameliyathaneye girdiğim gibi tansiyonum fırladı sakinleştirmeye uğraştılar hep ondan sonra uyuttular bundada cesaretim Yok bu sebeple
DLiviyaEsor Ebru_krm_mrt insallah bu sefer guzel olur canm anlatiyorlar zaten seni konusturuyorlar bi bakiyosun bebek sesi geliyo o an herseyi unutuyosun diye insallah bizimkide oyle guzel gecer