Zhra- Merhaba arkadaşlar nakış işlemeli isimli hastane çıkışı yaptıran varmı güvenilir bir sayfa fiyat konusunda uçuk olmayan baskı istemiyorum ama instagramdan melizababy diye bir sayfa buldum güvenilirmi yaptıran varmı
Seniz6774 Zhra- bende madrebebek diye Bi sayfadan yaptırdım ama daha teslim almadım inşallah iyi çıkar. Teslim süresi 20 gün ya çok uzun geldi bana ama oradaki modeller daha çok hoşuma gitti
Defocuk Zhra- nakissepetii diye bir sayfa var orayada göz atabilirsiniz ben modellerini cok begeniyorum ama yurtdışında yaşadığım icin sipariş veremiycem 🥲
Almilamihra Zhra- Merhabalar tavsiye edeceğim sayfalar kalite olarakta, görüntü olarakta tam anlamıyla MÜ-KEM-MEL Çok araştırıp bulduğum sayfalar, muhakkak bakın. Sevgiler 🌸 1: Florije baby 2:Rokoko evi 3:Jora bebe 4: merves_workshop
mervesmsk1 Zhra- merhaba ben o sayfadan yaptırdım. Güvenilir bi sorun yaşamadım. Diğer sayfalara nazaran daha hızlı teslimat
Zhra- Seniz6774 evet benimde hoşuma gitti aa 20 gün mü sayfada 5 iş günü yazıyordu acaba benmi yanlış gördüm 😂
MasaLeyla06 Kızlar esilaaaksesuar sayfasına bi bakın ben ordan yaptırcam hoşuma giden tek sayfa diyebilirim 3 sene önce kızımın tulumunu da orda yaptırmıştım
mervesmsk1 Zhra- bende bu modeli yaptırdım. Başak modeli diye geçiyormuş. Yumuşak evet yıkadım ütüleyip kaldırdım bi sorun olmadı. Ben çift taraflı isim yazdırdım tuluma birde bere eldiven 350 tl birde kargo ödedim 60 tl. Daha geçen hafta teslim aldım