Nazd1 epilepsinizin hangi tür olduğu vs bilemem fakat bildiğim şöyle bir şey varki süreci hem perinatoloji, hem nöroloji ile ilerletmeniz gerekiyor. Evet bazı ilaçlar zarar verebiliyor gebelikte her epilepsi ilacını kullanamıyorsunuz. Mesela benim kullandığım ilaç kalp gelişimini etkilryebiliyor diye biz kardiyolojiye de gittik gebelik boyunca her ay fetal eko çekildik. Zaten doğum şeklinizi de nöroloji belirleyebiliyor durumunuza göre . Bunları nörolojiye gitmeden hiçbir şekilde öğrenemezsiniz hem internet hem burası sizi yanıltır. Çünkü her gebelik gibi her epilepsi de kendine özeldir 200 den fazla çeşidi var bu hastalığın.Dediğiniz ilacı da kullandıracaklarını sanmıyorum gebelikte kullanabileceğiniz belirli başlı epilepsi ilaçları var biri lamictal biri keppra diğerlerini çok kullandırmıyorlar ayriyeten doğuma kadar folik asitte almanız lazım mesela, sürekli EEG kontrolü yaptırmanız lazım. En kısa sürede nörolojiye gidin bence. Kaç haftalık hamilesiniz? Benim tarama testlerim hep düşük risk çıkmıştıilaçls alakası olmayabilir