Her kese iyi günler hanımlar.Hamilelik belirtilerini sıralıyorum net olarak.Öncelikle adetime 4 gün kala acayip açlık hissi vardı yiyordum ama doymuyordum 1 ci şüphe.2 yüzüm ter temiz olmuşdu normalde adete yakın sivilcelenme olurdu.3 şişkinlik yoktu adete yakın 2,3 gün kala şişkinlik ödem olurdu yüzüm şişerdi yoktu.4 göğüs hassasiyeti adet dönemindekinden farklı…göğüsler şişkin ver sızlama var halada devam ediyor yani göğüs büyümüşdü dokunduğumda sızlama vardı hassastı adetlikken şişkinlik olur ama bunun hassasiyeti farklı ve en önmelisi ben asla ögle vakti ikindi vakti uyumam uykum asla gelmez beni bi uyku bastırıyordu yani ayakta olsam otursam fark etmiyor uykum geldi 2,3 gün art arda aynı saatlerde,ve akıntı beyaz yapışkan tarzı.Bu kadar şimdilik.Sık idrara çıkma yoktu he uzde yok bebek biraz buyuynce olur bazılarında oluyorda bünyeden bünyeye değişiyor.Benimkiler bunlardı.Dün kan verdim 5 haftalık gebeyim.1 hafta gecikmeden sonra aslında evde test yapmışdım silik pozitif çıkmıştı kaset testte ama silikti.Rabbim her kesin gönlüne göre versin isteyen her kese evlat nasip etsin.Amin🤲🏻