cerenn- 34.haftamdayım 2300 gram olmus bebişimiz. Son haftalarımdayım sizce neler yiyeyım bebege kilo yapsın yardımcııı olurmusunuz🙏
Linaveannesi4 cerenn- bende aynı şekilde en son 1500 du 11 ocakta 35 haftalık olucam bakalım hiç almişmi muz ceviz avakado kaşar ve kefir burda tavsiye esen arkadaşlar vardı aldım umarım yaramistir
bukizanne cerenn- bizde bugün 34 haftalık olduk cumartesi günü randevumuz var bakalım biz kaç kilo aldık. En son 32 haftada 2084 gramdı yanılma payıda vardır illa ki. Muz, kefir, kabak çekirdeği, kaşar tüketiyorum.
Reyhan3564 cerenn- canım kefir iç, muz, kaşar peyniri ve ceviz, kabak çekirdeği,yumurta tüket bebeğe kilo aldırır
Minigiim-vebenn52 Ben kilo yapan her şeyi tüketiyorum ama bebek aldığı kadar alıyo zaten anne karnına düştüğünde kilosu ne kadar olacağı bile belliymiş bebeklerin genetik yani biz ne yersek yiyelim aldığı kadar alırmış
Smyye0303 cerenn- şeker ödem tansiyon yoksa eğer herşeyi ye yani muz ye hamur işi meyve hergun tüket çekirdek falanda çok yedim fazla tuzlu olmadıkça kabak çekirdeği tatlı çok yedim oğlan benimki ilkide böyleydi hep tatlı şeyler yedim şeker testi ilkinde yapılmadı bu bebeğim iri önden gidiyo doktor üç aylık şekere baktı cikmqdi yani genetik . Ben ne yalan soyleyim ne süt içiyorum ne yoğurt belki arada yani canin ne isterse ye her türlü kilo alır hamuru tatlıyı abartma elbette 😀ha bide Hergun yumurta yemeye dikkat ettim
Basinc cerenn- 36 haftada 2900 dü kilo alması için özel bir şey yemedim akışına bıraktım ne yersen alır alabileceği kadar üstelik istahta kötü şu anda 37+3 olduk haftaya bakalım ne kadar olacak
cerenn- Teşekkür ederim bu akşam muzla bi açılışı yaptım bakalım 😊 kabızlık korkusuyla hiç yemıyordum