ssusal hanımefendi merhabalar başta da belirttiğiniz gibi maaş müşterisisiniz bu alanlarda eğitim almış her gün SGK ya gidip gelen , sürekli bu işlemlerle upraşannyetkili mercii değilsiniz. PTT’den başvuru yapacaksanız diye insanları yanlış yönlendirmeyin. Nedense siz dışında kimse izin bitince haklarını almıyor. Sadece talep halinde o şekilde alabilir. Onun dışında herkese doğum canlı olduktan sonra bir kısmı izin bitince geri kalan kısmı alabiliyor, hatta aylık maaş gibi talep edip alabilenler bile var. SGK ya e devlet üzerinden tabımlı iban zaten ekleniyor. Siz kendi bildiğiniz şekilde yapın, fakat insanları yanlış yönlendirmişsiniz yorumlarınızda. Bağkurluların alamadığını internetten kopyala yapıştır yaptığınız bilgilerle söylüyorsunuz. Burada yardımcı olduğum ve anlattığım şekilde ücretini olan binlerce insan oldu sürekli yardımcı oluyorum. Çünkü benim mesleğim bu. Bence yetkilisi olmadığınız sadece araştırdığınız bilgilerle yönlendirme yapmayın yanlış bir şey yaptırıp para almasını engelleyebilirsiniz bilmeden.