mucizeolsunn
Bende ilk oğlumu tam 3 sene bekledim hemde ilk gebeliğim dış gebelik olmuş birdaha da hamile kalmadan acaba tüpüm mü tıkalı vs diye defalarca hsg filmi çekildim ne duyduysam denedim bla bla bla sayılamayacak kadar çok .. dış gebelik geçirdim üstüne tedaviye başladım 1 sene yumurta takibi o bu çatlatma iğneleri yok bir sene akışında bir senede aşılamaya karar verdik bak abartısız bir aşılama için 18 çeyrek harcadım delisin dediler umurumda olmadı dedim boşana gitse deneyeceğim ilaç veriyorlar biliyorsun progestanı bırakınca eğer tutmadıysa da işte kanama başlıyor adet oluyorsun şaka gibi ama daha adet tarihime 4 5 gün varken adet oldum sonra işte aşılamamı yapan Dr bana aynen şunu söyledi eğer bir sorun olsa İnan bana çözmek için elimden geleni yapacağım ama bir sorun yok .. denemesinin şey kullanmadığın ilaç kalmadı yorulmadın mı bana kaçtane hasta yönlendirdiysen sorunlarına rağmen hamile ama sen bir türlü olması incinmedin mi .. okadar ağladım ki ogün Dr a sarılıp resmen sinir krizi geçirdim ve dışa vuramadıklarımı vurup Dr mu dinledim bana sadece şunu dedi dinlen ama gerçekten dinlen insan olduğunu kadın olduğunu hatırla ve gücünü keşfet sonra yeniden görüşelim eve geldim eşime dedimki birdaha çocuk lafı açan olur soran olursa ağır bozarım kim olursa herkese bildir 😅 ve öbür ay hamileydim hemde çöm afedersin ama göreve dönen ilişkiden nefret ettiğim için artık o ay taş çatlasın 2 kere birlikte olduk tarihe saate folik asite bakmadan 🤭 ama işte ihtiyacım olan buydu şükürler olsun 5 yaşında bir oğlum var allaha ne kadar şükretsem az ama işte bazen akışına bırakmak gerekiyor
Geçenlerde bi yazı gördüm evlat size siz istediğiniz zaman değil , siz eksik kaldığınızda verilir diyor çok düşündürücü ama öznesini bulursan çok anlamlı
Çok uzun oldu ama toparlan ve tüm bu artık görev gibi gördüğün endişelerden kaygılardan uzaklaş güzel kadın dualarım seninle umarım hayırlı ! Güzel sağlıklı bir evlada tez vakit kavuşursun .. 🥰