prensinannesi2024 37+4 haftaligim oğlum ne zaman doğar bilemiyorum cumartesi günü de 38 olacam ne zaman sersem bilemedim haftaya salida kontrolüm var ne yapsam bilemedim sizce sermelimiyim yoksa erken mi
MomsE prensinannesi2024 en kötü doğumdan hemen sonra eşiniz anneniz kayınvalidenizden biri serer şimdi doğmaz falan kirlenmesin 😅
Minikmucizelere prensinannesi2024 bence kontrole gitmeden bi gun once falan serin kontrole diye gidip dogurup gelenler olabiliyo ya o yuzden😁😄
Minnosaannee prensinannesi2024 cok önemli bi mevzu değil. Doğumdan geldiğim gün ( normal dogum) eşimle birlikte değiştirdik . Doğumdan dönünce annen değiştirir 2 dakikalık bisey zaten
prensinannesi2024 MomsE kendi annem benle kalacak hastanede kayinvaldemde kendi evinde oğluma bakacak eşimde beceremez
prensinannesi2024 Minikmucizelere olurmu olur valla çatı muanesi yapmadı ocağın 20 sinde doğurmak istiyorum ilk oğlumda ocak 20
MomsE prensinannesi2024 kız nevresimi sen hazırlarsın kenara onu da serer göster bi gün eşine yaptır 😅
prensinannesi2024 MomsE eşim azcık zor cnm öle işler hayatta beceremez bu askerdeyken bile arkadaşlarına degistiriyormis düşün artık 😂
Bsr1905 prensinannesi2024 normal doğum planlı oluyormuydu aniden sancı başlasa o panikle yatağı düşünemezsin ama sen hastanedeyken ailenden birine anahtar verip onlara yaptırabilirsin kimse yoksada eve gelince eşin yapabilir planlı olacaksa zaten hastahaneye gideceğin zaman yatağını yapar öyle gidersin Allah kolaylık versin inşallah 🤲
MorKelebek54 prensinannesi2024 kontrole diue gidil doguma alabilirler kuzum bence nevresimleri ser ama useri toz olmasin ne olur ne olmaz diye userine bi temiz carsaf daha ser en azin tozlancak olursa bebegin nevredimi degil ustune serdigin carsaf tozlansin bende oyle yapmayi düşünüyorum insallah ☺️
MorKelebek54 prensinannesi2024 senin yyatagini o zaman degistirme suan ymhazirda bukunsun nevresimlerin sogum yapil eve geksginde anne felan biri serer kuzum
marsuk34 prensinannesi2024 acele etmeyin bence en kötü hastaneden çıkışta eve döndüğünüzde anneniz serer 2 dk ya. Temiz temiz olsun 💗
YigitPoyrazMomm prensinannesi2024 ben dogum yapmadn bir kaç gün önce evi temizledim komple ve diğer gün doğurmuştum ne hissediyorsan çıkıyor canım bende acaba temizlik mi yapsam derdim ve nasip işte gerçekleşti😄