Powergirls Kızlar rapor parasi ne kadar oldu bilgimiz var mı bide ne zaman yatiriyorlar? Süt parasi içinde mi yatıyor raporla bide doğum parasi alınıyordu cocuk başı oda yatıyor mu?
SmyEsciv Powergirls bende bilmiyorum ve merak ediyorum doğumda doğumdan sonra çalışan kadınların hakları nelerdir acaba
tubik_ Powergirls rapor parası maaşa göre değişiyor. Mesela 2020 de doğum yaptım 30 binden fazla almıştım. Nasipse yazın doğum yapacağım 60 binden fazla alırım diye düşünüyorum. Maaş işe alakalı
Rabiul Bebegimsu350 sanmıyorum canım benim arkadaş 2023 senesinde daha fazla aldı ve sadece asgari ücret değil elden aldığımız paraya göre hesaplanıp verilmesi lazım
Powergirls Bebegimsu350 bende öyle okudum ama hesaplama şekli farklı 1 senelik çalışma diyor 49 bin alamayiz diye düşünüyorum Misal mayista doğum yapacak biri 7 ay 2023 brüt 5 ay 2024 brütten hesaplanmayacakmi çok karışık işler ya 😑
Powergirls Gulsh61 parca parca yatiyor diye biliyorum tam da net bilgim yok netten baktım doğumdan önce ve doğumdan sonra yatırılıyor deniliyor