Esra54 12+3 üm. Rahimde aşağı doğru “Keseden büyük hematom “ olduğu söylendi. Plasenta da oldukça aşağıdaymış ayrıca. Böyle bir durum yaşayıp atlatan var mı ? 😔 Bebek ne zaman yukarı çıkar ?
Hatice--- Esra54 bende de oldu haftam daha küçüktü hatta zaman zaman hastane de yattığım da oldu 15 haftasında yok oldu kanamam oldu benim baya 2 kez sonra yavaş yavaş küçüldü verilen ilaçları düzenli kullan bol bol yat dinlen zamanla geçiyor
Esra54 Hatice--- çok teşekkür ederim,geçmiş olmasına sevindim. Kaç haftada toparladınız ? İki hafta yatsam izin alıp,yeterli gelir mi acaba?
Hatice--- Esra54 eğer o aşamada bi sıkıntın varsa iyileşme süreci değişiyor yatman gerekiyor kanama alanı keseye baskı yapıyor çünkü büyük olduğu için ve plesenta da aşağıda sizin 2 haftalık alın baktınız düzelme var yada yok duruma göre süreyi uzatırsın bol su için bide iğne kullanıyor musunuz
Esra54 Hatice--- haklısınız. Dinleniyorum . evet doktor dün iki iğne birden yaptırdı. Bu akşam da var iğnem aslında ama, yol çok uzun. Çok kararsızım ,değer mi bilmiyorum. Haplar yeterli olmaz mı ..?
Hatice--- Esra54 doktorum bana WC harici kalkmamı söyledi bol su iç dedi ilaçlara rağmen kanamam durmadı doktorunuza güzelce danışın bence riskli çünkü