Eda88 Merhaba Canim, hcg gebelik hormonu var hastaneye gidip kan vermen lazim orda gebe olup olmadigin ortaya cikiyor erkende olsa kanda belli oluyor. Ultrasiyonda 6-7 haftalikken görülüyor.
Eda88 Ve gebelik testini iyice okuyup uygulaman lazim ve sabah uyandigin zaman yapman lazim☺️ En iyi sonucu sabah veriyor
Mlkcan Eda88 teşekkür ederim canım yanıtın için yanlış görmüyorsam çok silik bi çizgi var yarın sabah tekrar yapıcam ptesi de randevum var kan vericem inşallah pozitifi görürüm ♥️🙏🏼
Eda88 CooperBaby testler genelde yanlis cikmasi mümkün degil canim cünki testler hcg hormonuna göre sonucu veriyor☺️ Ben yurtdisinda yasiyorum burda hep %99 testler dogru cikiyor.
CooperBaby Eda88 Yanlis degil hatali olabiliyor. :-) Cunku bende bol bol alip kenara koyam biriyim. 10-11 yil sonra bebek yapmaya karar veren biriyim. O kadar cok test yaptim ki.. Ama maalesef hatali test cok var.
Mlkcan caninsin90 yaaaa umutlandırdın beni ama bi kere kötü bi olay yaşayınca ister ister kafaya takıyosun çok istiyorum çünkü rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏼
Mervedrn Tarlusal dediğiniz ilaç adet söktürüyor eğer hamilelikten şüğheleniyorsanız kullanmayın Allah korusun
Mlkcan Mervedrn doktora gittiğim günde geçmişti adetim eğer adet olursan bu yardımcı olur ama gebelik varsa bebeğe zarar vermez dedi doktorum canım
Mlkcan Alyamm valla doktorum eğer gebeysen bi zararı olmaz bu ilacın dedi ama adet olacaksan bu söker dedi
Ecece Mlkcan canım bende kist diye gittim ağrılarım vardı ama hamile olduğumu öğrendim bence ihtimalin yüksek bende tek belirti aşırı uykuydu ama Onuda gebeliğe yormamıştım reglim 3 gün geçmişti bu arada daha öncede adetle oluşan kistten vardı o yüzden tekrar kistten şüphelendim
Betulakbyk Mlkcan evet cnm hamileyim. Rabbim gönlüne göre versin bende geçirdim bir kimyasal gebelik mutlu olup ardından kimyasal olduğunu öğrenmek çok zor
Sabireeray Mlkcan bence hemen yapmalısın erken gebelik testleri var 🙂rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır bebeğin
CooperBaby Sabireeray Ahahaha aynı durumdayız. Hatta son zamanlarda artık eşime aldırmaya baslamıstım.🙈😂😂😂