baab1 Gebze’de detaylı ultrasonu kime, hangi hastanede çektirdiniz? 🌸 Ergün Bilgiç’e giden varmı detaylı için?
Saruhanvemetehaninannesi_ Ergün hoca da 2 dogumu gerçekleştirdim detaylı için gidebilirsiniz tek tek çok dikkatli şekilde tüm organları plesantayı lan akışını herşeyini inceliyor rutin muayene sırasında da bakıyor detaylı da ekstra bakıyor 🙏🏻
baab1 Saruhanvemetehaninannesi_ teşekkür ederim detaylı ultrason ıcın ısmını cok duydum. Kendısıne gitmeyi dusunuyorum bende. Once kendı doktorum bana gorun dedı o yonlendırirse biyere ergun hocayı soyleyecegım🌸
baab1 meelooss ya siteden baktım perinotoloji goremedım. Kendı doktorumda ılk bana gorun sonra detaylıya gır dedi. Muhtemelen bırıne yonlendırecek. Bende yüzyılda bırıne degılde ergun hocaya baktırmak istiyorum. Bakalım ne olur ıkı haftam kaldı🫢🌸
Zeydinannesi Smrhsyn merhabalar merkez prime de hangi doktora gidiyorsunuz bende gebzedeyim 3 aylık hamileyim ama hangi doktora gitmeliyim doğumu nerede yapmalıyım bilmiyorum simdlik devlete gidiyorum ama özele gecmeyi düşünüyorum özellikle doğum için
meelooss baab1 baab1 evet bende baktım siteden bulamadım Salı günü kontrolüm var doktorum yönlendirir inşallah 22. Haftadayım bu aralar olması gerekiyor herhalde detaylı ultrason tam bilmiyorum da
Smrhsyn baab1 adını unuttum ama zaten bir tane perinotoloji uzmanı var bayan bir doktordu özellikle o uzmana gittim çünkü medarda falan radyoloji uzmanı vardı. Kendi kadın doğumcum radyoloji uzmanına gitmemi istemedi
baab1 meelooss evet banada doktorum 22. Haftada onerdı. Bende beklıyorum ıkı haftam var🫣 siz kıme gidiyorsunuz yüzyılda
meelooss baab1 benimde ilk gebeliğim daha önce tanıdıklarım gittiği için bende tercih ettim memnunum şuan 😊
baab1 meelooss Yok hayır henüz görüşmedim. Çiğdem hanım 25ind randevu günü verdi ilk bana gel konuşalım dedi detaylıyı. Ordan çıkınca sorarım dedim 🫣
meelooss baab1 bugün randevum vardı canım detaylı ultrason ücreti 2750₺ olmuş yüzyılda Ahmet Murat bey . Ergün beyinde detaylı ultrason fiyatı nakit 3000₺ miş bilgin olsun
baab1 Smrhsyn evet bazı doktorlar radyolojı kabul etmiyor. Benım de ılk gebelıgımde bılmeden radyoloji ye gıttım. Cok istemıyor doktorlar. Sımdı oyuzden araştırmadayım perinatolojı olarak🌸
Smrhsyn Zeydinannesi canım ben tüp bebek gebesiyim doktorum İstanbul’da sadece detaylıyı orda çekildim. Ama doğum için Allah nasip ederse medical Mine Atlı hoca ile devam edicem. Görümcem orda çalışıyor ve alanında iyiymiş araştırdım baya.