Kadergktg Gayekaragoz simge dumanı izledim hep , bide yürüyüş de yap 😊 doktorum bana özellikle yürüyüşü çok yap demişti.
bensu_35 Bizde 39+2yiz dün gece sıklaşan sancılarla acile gittim açılmam yok ama nst de sancım çok çıktı doktor yatış istedi ama ne zaman doğurursun belli olmaz dedi bende imza verip çıktım durmadan gelip muayne etmelerini istemedim alttan muayne biraz can yakıyor çünkü evde hala sancı çekiyorum biraz egzersiz yapıp kolaylaştırmaya çalışacağım bakalım ne zaman doğacak kızım
Kadergktg bensu_35 🥹Allah yardımcınız olsun. Bu hissettiginiz sancilar nasıl. Çünkü benim sancılarım nstde hep çıkıyor ama ben sadece üstten nefesimi kesen bir baskı hissediyorum. Başka herhangi rahatsız edici bişey yok. Benim acilmalarim 40. Haftada başladı. En son 2 cm di şuan ne kadar bilmiyorm 🥲 doktor evim yakın diye gönderdi beni de
bensu_35 Kadergktg kasıklarıma ve belime giren bi ağrı regl sancısından biraz daha şiddetli şuan sancı giriyor 10-15 saniye sürüp çıkıyor bir de bebekte içerden kendini iktiriyor hissediyorum ayaklarıyla kafasını iktiriyor sürekli çıkmka istiyor ama açılmam yok işte olsaydı bence şimdiye doğardı 😂
Kadergktg bensu_35 bende hiç bele giren bir ağrı yok. Dün benim kasıklarımda baskı ve hafif bir sancı vardı. Nişanım geldi ama , sancıların devamı gelmedi , Dün dogururum sanmıştım 😂. İlerlemeyince gitmedim doktora yarın herşey netleşecek bizde.
bensu_35 Kadergktg nişanın geldiyse 1-2 güne doğurursun hayırlısıyla bende ne nişan ne su hiçbir şey yok sadece sancı
Umaymomy Ebruli29 Valla bende suni ile başlatmasını istiycem ilçedeyiz burda da imkanlar sıkıntılı sürekli nst falan çektiremiyorum
Gebes66 Kadergktg aynn valla 9 ay bu kadar zor geçmedi bugün mü gece mi gelecek diye sancı beklemek çok zor 😃
Gebes66 Umaymomy devlete gidiyorum canım bnde pazartesi günü gittim bakmadı açılmaya varmı bilmiyorum belimde ağrı vardı oda gitti bazen kasiklarima adet sancısı oluyo gecemi olacak yarinmi olacak diye sancı beklemek daha zormuş 😃 Benimkide kız sözde erken gelirmiş kız nerde 😅
Gebes66 Umaymomy devlete gidiyorum canım bnde pazartesi günü gittim bakmadı açılmaya varmı bilmiyorum belimde ağrı vardı oda gitti bazen kasiklarima adet sancısı oluyo gecemi olacak yarinmi olacak diye sancı beklemek daha zormuş 😃 Benimkide kız sözde erken gelirmiş kız nerde 😅
Umaymomy Gebes66 Yalan haber canım bana da öyle dediler beklemekten bir hal oldum aynı dediğin gibi ha geldi ha gelecek derken 😂