Gebes66 Kadergktg 39+2 olduk oğlum şuan iki günlüktü kızım inatçı çıktı gelmiyor çok sıkıldım şikayetlerim bile üç gündür kayboldu. Hayırlısıyla gelsinler artık 🤭🥰😍🤣🥲
Birannis 40+6 dan selam 😃 dün gittim doktor yarın gel yatış yap dedi biraz daha beklemek istedim bakalım cuma yine gideceğim büyük ihtimalle yatış olacak 🫠
Kadergktg Birannis 🥹🤭büyük ihtimalle sizle aynı zamanda falan doğum yapacağız, benide yarın çağırdılar ama yatisla alakalı bişey demedi ama yatırırlar büyük ihtimalle pazartesi açılmam 2 cm ydi. Dün öğlen de nişanım geldi
Kadergktg _ruyaninannesi_ 😂bende öyle diyordum , başıma geldi. İnşallah siz en kısa zamanda alırsınız kucağınıza
Ebruli29 Benimde 39 kız ne açılma var ne yalancı sancı 40a kadar bekletiyor doktor suni sancı almayı düşünen var mı aranızda
Kadergktg Ebruli29 bende de öyleydi hiç açılma yoktu ama yalancı sancılarım vardı benim ,. Şuan 40+5 . Eğer yarın doktor yatış falan bişey demezsse suni sancı isteyeceğim. Çünkü şuan şu halde hâlâ misafir ağırlıyorum yatılı. Doğurursam.anca rahatlayacagim
Umaymomy Ebruli29 Bende seninle aynı durumdayım dr bekleyelim bir sıkıntı olmadığı sürece dedi suni sancı çok zor dedi birde açılman olmazsa normal doğum hakkın elinden gitmiş olur zamanı var sabret dedi 🥲
Kadergktg Birannis 🥲bende de parça parça hâlâ devam ediyor korkmuştum normal mi diye , doktora da gitmedim, sizde daha önce açılmaya baktılar mi hiç
Birannis Kadergktg yok bakan olmadı hiç zaten hep aynı doktora gidiyorum ilk kızım da da gittiğim doktor yapmıyordu son haftalarda başka doktora gitmeye başlamıştım o yapmisti 38 de falan artık şimdi de yatış yapılınca bakarlar herhalde