myprincessgirl Haftadan selamlar hep diyorum son zamanlar geçmiyor bu cuma catı muayenesi var 38 de doğurmak istiyorum Allahın izniyle deli gibi su içiyorum içim yanıyor sizler neler yapıyorsunuz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sohbet muhabbet olsun zaten zaman geçmiyor kızlarrrrrrr 😀
mervemurat16 myprincessgirl benimde 22 günüm kaldı hem heyacen hem korku var epidural olcam şuan 35.ci haftamızdayız tam herşey yolundayken salgınada yakalandık yatak döşek yatıyoruz inş bir an önce düzelirim
Mustafaalpereninannesi myprincessgirl 35 +4deyim ve bugün acayip derecede bel ağrısıyla uyandım kasıklarımda hafif sizi var şu an dk tutuyorum düzenli gelmiyor aglirim bacaklarıma vuruyor iki haftada önden gidiyormuş gelisimi öyle dedi dr
myprincessgirl mervemurat16 çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah sezaryen sizin tercihiniz miydi
myprincessgirl 2bebislianne valla içim yanıyor ocak ayındayız acayip yanıyorum terliyorum sanki aylardan ağustos 😀
mervemurat16 myprincessgirl evet ben komple uyutulmak istedim ama daha önce bir ameliyat sonrası anestezi atamadığım için doktor belden yapalım dedi
myprincessgirl _ruyaninannesi_ benim daha belli değil baş gelişti pozisyonu ama sanki bugün kafasını yukarda hissediyorum
myprincessgirl _ruyaninannesi_ evet 28. Haftadan beri başı aşağıda geçen perşembe gittim yine baş aşağıdaydı dr bu haftadan sonra dönmez demişti ama
Mustafaalpereninannesi myprincessgirl en son makat geliş demişti Dr 8de randevum var dua edin Şubat’ın 8ne kadar sancım olmasın Doktiruma gitmek istitorum çünkü
Feyzosunannesi myprincessgirl yarın 37 haftaya gircem, çok ağır grip geçiriyorum öksürükten nefes alamıyorum.. 10 gün sonraya sezaryen olacağım ikinci bebeğimi kucağıma alacağım, aklım hep ilk kızımda inşallah kardeşiyle ikisi arasında denge kurabilirim …
myprincessgirl Feyzosunannesi annelik işte hep eksik kalmaktan korkuyor insan ama eminim ki bir anne herkese yeter ☺️
birkucukumut0811_ myprincessgirl 38 haftadan selamm🥰 günler azaldıkça korku ve heyecan basıyor beni ama son günler de geçmek bilmiyor 🥲bende aynı durumdayım sanki içim yanıyo devamlı su içiyorum özellikle gece çok susuyorum doğum şeklimiz de belli değil bakalım Rabbım herseyin hayırlısını versin insllah 🤲 herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin Rabbım aminnn🤲🥲