assli_28 Kızlar merhaba 38.haftadayım da doğuma az kaldı o yüzden ağda yaptırmak istiyorum. Sizce tehlikeli olur mu, yaptıran var mı siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
071018 assli_28 ben 30 haftalik hamileyim en baştan bu yana hep ağda kullandım temiz biryerde yaptirirsaniz sorun olmaz diye düşünüyorum
mervemurat16 assli_28 34.cü haftamda gittim birşey olmadı ben gebelik başından beri gidiyorum birşey olmuyor tetiklemiyor yani hiçbirşeyi çoğu tetikler desede ağda ile ilgisi yok bence
Eymenmomm assli_28 ben doğum anına kadar agdaya gidiyorum bir sorun yaşamadım zaten son haftalarınizmis bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Yinede doktorunuza danışın minik minik kasılmalar yaşanabileceği söyleniyor ama ben yaşamadım 39+3 te oğlumu kucağıma almıştım
Eylemyerlii Ben tüm hamilelğim boyunca yaptırdım doğum temizliğimi de yaptırdım ağdayla hiç bir sorun yaşamadım 🌸
Fdmgnr assli_28 ben hamileyken de sürekli gittim açıkçası hatta 38+4 de gittim çünkü nişan gelmişti doğum yakın olduğu için hemen agdaya gittim 38+5 de doğum yaptım
Birannis 39 da gittim ben Bi sorun olmadı 40+6 oldum hala doguramadim zaten zarar verecek haftayı gecmişsiniz