Aliefezeyno 026 merhaba benim de aşağı yukarı sizinle aynı 31 hafta 2 gün bugün gittim doktor bir hafta geriden geliyor dedi dikkat et dedi morelim çok bozuldu
026 Aliefezeyno insallh duzelmislerdir ya bende çok üzülüyorum gerçekten yiyorum da herşeyi tabi en önemlisi sağlıcakla gelsinler 🤲
Hypenia crnkrts bende de öyle ama düzeliyormuş canını sıkma 3 haftaya kadar normalmiş geriden gelmesi genetik, bebeğin minyon olması gibi faktörler moralin bozulmasın♥️
Kubraa_07 071018 Benimde 7 mart normalde ama sezeryan olacağı için bi aksilik olmazsa 23-28 şubat arası bi tarihte olacak doğumum
071018 Kubraa_07 bende doktora henüz sormadım ama tahmini bende şubat sonu diyorum kendi kendime baklm insallah sagliklica doğururuz 🥰😀 hangi sehirdesinjz
inarches Safiye2 Bebişinizin kilosu ve haftası kaç oldu acaba yazdığınız haftalarınızda benimde sizinle aynı çıktı bebişin gelişimi oyüzden merak ettim 🙈
Safiye2 inarches merhaba canım en son 35+4 de gittim 2800 gram 49 cm dedi 🥲 şuanda 36+4 oldun bakalım salı günü gidicem tekrardan son kontrol için o zaman öğrenirim yeni kilosunu boyunu senin ne kadar oldu 😊