Gamzeacis Bnde uygun fiyatlı güvenilir yer arıyorum henüz bulamadım :) bazı sayfalarda fiyatlar da çok uçuk
SenaaaNurrrr Gamzeacis o sayfanın tasarımlarını beğendim ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı o yüzden kararsız kaldım
Gamzeacis Mirayymn luna çikolatanın cikolata kalitesi nasıldı acaba fiyat çok uygun diğer sayfalara göre
Mirayymn Gamzeacis onu tam bilmiyorum yorumları çok güzel ama @cikolatamadeninin aşırı kaliteli cikolatasi ve kampanya var magnet dahil 500 ben ordan alacağım alanlardan biliyorum
Elif311 SenaaaNurrrr https://www.instagram.com/lunacikolata?igsh=ODA1NTc5OTg5Nw== ben buraya yaptırdım yeni geldi memnunda kaldım yanında 15 adet açacak da yaptırdım 50 adet 200tl verdim magnette 10tl idi . Tabi yılbaşından sonra fiyatı artmış olabilir
Kardelen12 Arkadaşım ınstagramdan bebekcikolatasi yaptırdı çok kaliteli geldi tadı falan güzeldi bende oraya yaptıracağım
SenaaaNurrrr Kardelen12 baskısı falan güzel miydi bende bu sayfayı merak ediyorum ama yorumları okuyunca çekindim
Kardelen12 SenaaaNurrrr görselle aynı geldi diyebilirim kutulu sipariş vermişti yanında kolonya şişe ile gelmişti