Cozcetin kubra1227 peki canım doğumhane de erkek hemşire ebe ya da erkek personel oluyor mu acaba denk geldin mi ?
kubra1227 Cozcetin hayır asla erkek yok eşlerimizi bile almıyorlar içeriye doğduktan sonra servise çıkınca gelebiliyor sadece kadın var
kubra1227 balasininanasi doğumhaneye gitmiyorsun tek kişilik oda da doğumun gerçekleşiyor sonra servise çıkarıyorlar
kubra1227 balasininanasi tek kişilik odalarda doğum yapıyorsun normal doğum olacaksa ameliyathaneye götürmüyorlar
kumsal2727 kubra1227 hmm anladım canım sağlıklı olsunda dikişin bir şekilde düzelir. Bebeklerimize birşey olmasın kucagimizda koysun rabbim . Servise ne zaman alıyorlar peki . Baba servise alındıktan sonra mı görüyor bebeği canım
kubra1227 kumsal2727 amin amin sağlıklı olsun önemli olan o dediğin gibi servise de doğumdan 1 2 saat sonra alıyorlar baba çıkınca görüyor izin veriyorlar
Cozcetin kubra1227 anladım canım teşekkürler rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah kuzucuğuna 😊
Yavru-kus kubra1227 canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaçıncı gebeliğin benim 2. Doğumda kesim olmamıştı açılmam çok olduğu için acaba 3. De olur mu kesi
kubra1227 Yavru-kus sağol canım ilk benim baya kesim oldu ve dikişlerim fazla inan bilmiyorum olur mı
Yavru-kus kubra1227 evet canım ilk doğumda kesi çok oluyor benim ilkte oldu ikinci de olmadı inşallah bunda da olmaz nasıldı ebeleri felan doğumhane temiz miydi
kubra1227 Yavru-kus inşallah olmaz doğumhane de yapmıyorsun eğer normal oluyorsa tek kişilik odada sancı çekip orada da doğumunu yaptırıyorlar
kubra1227 Yavru-kus çatal yok yatak ikiye ayrılıyor öyle kendine çekerek bacaklarını doğum yaptıyorlar