kubraaa123 23+3 haftalık gebeyim dün detaylı ultrasonum vardı her şey yolunda çok şükür ama böbreklerin ikisi de olması gerekenden büyük çıktı, doktor bunu takip edeceğiz geçici bişey de olabilir dedi. Böyle bişey yaşayan var mı ?
Aslieymen23 kubraaa123 dediğiniz şey böbrek genişlemesi acaba bende de çıkmıştı ilk gebeliğimde doktor erkek bebeklerde oluyor çoğunlukla geçici birsey ama takip etmek lazım dedi
Mavi3475 kubraaa123 Benimde erkek detaylıda genişleme çıktı doğumdan sonra takip ettirin dediler genelde geçicidir dedi doğum yaptım üroloji bölümüne randevu verdiler 1aylıkken götürdük usg felan çekildi kırkı çıksın hemen sünnet ettirin dedi nefroloji bölümüne randevu alın takibi orası yapıcak dedi aldım gittim geçmiş dedi sünnet oldu bu arada kırkı çıkınca yaptırdık hemen çünkü sünnet olunca geçiyormuş dedi doktor
Kelebek1_ kubraaa123 benim de aynı şekilde detaylı da aynı şeyi söylediler erkek bebekler de görülen bir şey mi dün ki doktora da sordum hatta 30 haftalık olduk şey dedi böbrek genişlemesinin yanında farklı bir problem varsa bebekte o zaman genetik bir durumdan şüphe edebiliriz dedi yani geçici demişlerdi banada ya doğuma kadar normale döner yada doğumdan sonra düzelir dediler ilk başka çok tereddüt etmiştim ama bir kaş doktor aynı şeyi söyleyince önemsemedim bende
kubraaa123 Aslieymen23 evet evet böbrek genişlemesi bana da genelde erkek bebeklerde oluyor dedi ama benim bebek kız.
kubraaa123 kumru9 benim de bebek kız o yüzden ben biraz tedirgin oldum inşallah bizde sorunsuz atlatırız
Mavi3475 kubraaa123 bunun için çocuk doktoruna gidip nefroloji bölümüne kayıt açtır ondan sonra nefroloji bölümüne randevu al Ordan baksınlar canım
Kubra5816 Ayın 15 brnimde detaylı var çok korkuyorum bidr arada sigara içiyorum 2,3 tane çok üzülüyorum iyi olsun istiyorum
kubraaa123 Kubra5816 ah keşke onu yaomasan yıllarca sigara içtim 16 sene bir gün bile bırakmadım ama hamile olduğumu öğrendiğim andan beri yakınına bile yaklaşmadım, çok büyük kötülük yapıyorsunuz zararın neresinden dönerseniz kardır. İnanın öldürmüyor
Rwerdst kubraaa123 benim oğlumda da vardı detaylıda. Doğumdan 22 gün sonra sünnet ettirdim. 2 aylıkken de usg yle bakıldı geçmişti. 1 yaşa kadar geçiyor genelde