papatyalarinkizi Pazartesi günü detaylı ultrason randevum var ve çok heyecanlıyım, bu ultrasonda neler görebiliyoruz, sizin nasıl geçti ya da bu ultrasona girecek olan var mııı🥹 bu heyecanı gelin birlikte yaşayalım
071018 papatyalarinkizi bebegin heerseyine bakıyorlar renkli şekilde yüzünü ellerini size gösteriyorlar herhangi bir yapısal sorunu varmi diye bakıyorlar insallaj bir sorunu yoktur bebisin iyi geçer sizin için 🙏
Kardelenylmz papatyalarinkizi ben 9 haftalıkken doktorum renkli ultrasonda gösterdi bebeğimi fasulye kadardı ❤️ 10 gün sonra tekrar gidicez, ikili tarama testi için o gün de gösterir diye umut ediyorum videoya almayınca da, kızıyor bizim doktorumuz unutmayın alın diye🙈😂
kubraaa123 papatyalarinkizi bebekle ilgili %90 şeyi görebiliyorsun parmaklarına varana kadar tek tek sayıyolar. Ama direk bebeğin vesikalık fotosunu da bekleme benim gibi 😂
Smyklkc 071018 özelde mi yaptırdınız? Ben üniversitenin özeline gideceğim ama ultrason cihazı o kadar iyi değil renkli falan gösterir mi acaba
Eymenmomm Eğer özelde yaptıracaksanız net resimlerine kadar veriyorlar tüm organlarının da resmini o şekilde dosya şeklinde veriyorlar. Her organı elleri ayakları tek tek sayılıyor bir risk varsa gayet güzel şekilde belli oluyor. İnşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏
071018 Smyklkc evet özelde yaptırdım ama devlet hastanesinde de yaptıran var arkdasm orda da renkli gösteriyorlar yüzünün resmini veriyorlar 🙏
071018 Kardelenylmz ya tabiki herkesin bütçesine göre yada tercih meselesi ben kontrollere devlete gidyrm ama detaylı için özele gittim videoya resime izin veriyorlar ama benm devletteki doktorum da izin veriyor videoya doktor dan doktora değişir
papatyalarinkizi gata ayyyyy ne güzel sizin adınıza çok sevindim ikiz bebek sahibi olmak da ayrı güzel bir duygudur eminim🥹
Rabiul papatyalarinkizi detaylı ultrasonda ne yapıyorlar benim doktorum her gittiğimde hem siyah beyaz hem renkli olarak bakıyor heryerini incik cıncık ediyor 😂 ikili test yapıldı dünde
Merve_ceyhan0803 papatyalarinkizi benimde yarın çok heyecanlıyım ve bilerek tarihi doğum günüme aldım doğum günüm de bebeğimi görücem inş hiç bir sıkıntı yaşamam 🥰🤲
papatyalarinkizi Merve_ceyhan0803 inşallah, iyi ki doğmuşsun bu arada bebeğinizi de umarım sağlıklıca kucağınıza alırsınız🥹
gata papatyalarinkizi ben de ikizleri hep çok severdim inşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olur