071018 Firdevsssss ben regenesis kullanıyorum demir ilacı ve sprey şeklinde d vitamini kullanıyorum doktorum önerdi hepsini sizin doktorunuz bilgi vermedi mi kaç haftalik hamilesiniz
Lugesyaa Firdevsssss ferro sanol yani demir ilacı elenatal takviye vitamin Devit d vitamini Bide ilerleyen zamanlarda damar damara binme olduğu için magnezyuma başladım ama ara ara içiyorum
Annecibebe 071018 ilaç düzeniniz nasıl ben bir türlü oturtamadım bende de demir tiroid ve reginesis var ama düzenim yok ikisi aç biri tok tiroid ilacından sonra vitamin içmemek gerekiyor 🙄
Hesenzade_f_g Lugesyaa 32 haftadaym. Her gece yatakda dönerken bacagimda damar damara cikiyor. Bu demirlemi alakalimiki
Kubraalp Lugesyaa bende de bacak ağrısı olduğu için magnezyum kullanıyodum. Karaciğerdeki alt ast mi yükselttiği için doktorum bıraktırdı. Her gün bir soda iç dedi
Senatr Parsmommy özel doktorum vermişti 1 kutu kullanmıştım 3.aydan sonra , daha sonra gerek görmedi devlet hastanesinde ki perinatolojiye doktorum.
Birsen56 Bende kan ilacı dekavit ve magnezyum içiyom balık yağı almak istiyorum ama hangisini alıp kulancam teredüt ediyom çünkü hiç tavuk eti ve balık tüketemiyom yersemde hepsini çıkarıyom
pinarokten Birsen56 Bende öyleyim Opreva Duo verdi doktorum balık yağı pembe kutulu ondan kullanabilirsiniz.
Melikeevren8 Birsen56 ben ocean mummy pembe beyaz kutu var hem balık yağı hem folik asit olarak kullanılıyor 24+5 teyim her gün içmesemde 3 günde bir tüketiyorum doktorunuza danışmanızı öneririm bende et ve balık yiyemiyorum malesef ☺️
AnneBi Firdevsssss regenesis max kullanıyorum folik olarak. D vitamini ve magnezyum var bir de ama doktorunuz ne önerirse onu kullanın bence.
karaguzelirem_ Corasprin ile gynoferon demir ilacı kullanıyorum sadece doktorum başka bir şey yazmadı şimdilik , 30+5 haftalığım
durumuufukmu 21+1 deyiz Folik asit B12 Omega // Pregnacare Plus Demir // Gyno Ferro Sanol Magnezyum // Magnezyum Diasporal