e_blue_sky_a Nur_Alp benim 32 bitiyor. Canı sıkılmış kafasını yukarı dönmüş. Gebelik şekerim var diyetteyim. Suyu biraz artmış. Kilosu önde… ocak ayı sağ salim bitse de kurtulsak
Nur_Alp e_blue_sky_a Geçmiş olsun dikkat et çok az kaldı zaten şu ayı hayırlısıyla bitirsek tamamdır bizlere zaten sağlıkla al kucağına bebişini inşallah 🤍
peksimetya buket07 aynen ben de henüz konuşmadım haftaya kontrolüm var bi sorucam kaç haftalık olunca sezaryen yapıyolsr diye. Bende 20si öncesi gibi tahmin ediyorum kendi kendime. Balık burcu olmadan olsun madem 🙈😅
Nur_Alp _Sevgi_ Bende göğüste kan gelmiyor geçen rüyamda oldu çok korkunçtu doktorunuza söyleyin bol bol dinlenin bel ağrısı için az kalmış zaten Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebişi 🤍
Nur_Alp ZeynepAsya1 zaman daralıyor gittikçe ağırlaşacaksin hemen tamamla eksikleri 😍 göğüs kremi şuan kullanılabilir mi benim göğüs korkusu rüyalarıma da sıçradı 😂 bende doktora gidince sorup başlayayım sağlıkla gelsin bebekler inşallah 🤍🐣
ZeynepAsya1 Nur_Alp 28.haftada doktorum başlamamı söyledi ben diğer doğumumda da bu haftalarda başlamıstm doğum sonrası yara yaşamadan emzirme sürecini atlattım bence başlamalısınız yine doktorunuza sorun tabi
Birikrabirsusam Nur_Alp 30+2 haftalığız. Bel ağrısı bacak ağrısıyla devam ediyoruz. Doğum Şubat sonu mart başı gibi görünüyor ama zaman geçmiyor. Herşeyimiz hazır hastane çantamız hazır beklemedeyiz. Geceleri hiç uyuyamıyorum.
Nur_Alp Birikrabirsusam Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıkla gelsin bebiş 😍 ne güzel her şey hazır bende ütü çanta kaldı ve kendine daha hiçbir şey almadım 🙁
Humeyra_87 Nur_50 ben 31 haftalık oldum 1 parça almadım eşim daha erken az kala hepsını 1 günde alırsın dıye aldırmıyor
Nur_Alp Humeyra_87 ooo o zaman çok fazla tutar birden ödeyebilecek mi ki çünkü zaten her şey pahalı ve alınması gereken çok fazla şey var 🙁
Nur_50 Humeyra_87 çok ilginç gerekli yani erkenden hazırlamak lazım hadi erken doğumun olursa sıkıntı.
Nur_Alp Humeyra_87 Evde listeni yap eğer listesiz gidersin çok fazla eksik çıkar çünkü insan her şeyi unutuyor heyecandan 😂
Nur_Alp ZeynepAsya1 Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim umarım bende yarasiz acısız geçiririm o dönemi