deletedmom734 Burcuars o sizin durumunuza bağlı ben 39+0 sabahı oldum 38 de hatta zorunlu hallerde 37 de bile alınabiliyor... ama yasal olarak 38 de alınması gerekli diye biliyorum
BusraEda Burcuars sezeryan olacağın baştan beri belliyse. 38 39 arası haftada sezeryan yapılıyor. Ama normal doğumu bekleyip son anda sezeryan olanların her hafta olabilir doktora bağlı. 41 e kadar bekleyen doktor var
Taila Bende ikinci sezaryenimi olucam şimdi 25iz daha ama merak ediyorum kaçıncı haftada alalım der acaba martın kaçına denk gelecek 🤔
Esomami Ezgi14 ozelemi gidiyosnz ya bana nie vermiyo gunn 😂 gerci smdi gidicem bidaha 36+ olucam der heralde tansiyondan sebep 3 gunde bi cagiricm artik seni dedi
Ezgi14 Esomami ozele gidiyorum canim. Ama Benm 34 ten beri her an dogum olabilir diye bekliyoruz. 38+3 e kadar durur mu bilmiyorum ama durmaz gibi geliyo 😂
Burcuars 36 haftalık bnmde haftaya perşembe çagırdı gel komusalım günü dye haftaya 37 olcak bakalım ne diyecek alır mı doguma gün mü verir bilmiyorum ama çok agrım ve sancım war dayanamıyorum hiç geçmeyen haftalar 😣😣😣
Cemre2019 38+2 kızımı aldım kucağıma sezeryan ile 36+5 oglum'u aldım 1 hafta evde sancı çektikten sonra Suan 28+5 im ne zaman olur hiç bilmiyorum 😪