yavrukus23 Zuhalsebu Ablamin oğlu 5 aylık oldu 13 haftalık hamile seninki yine büyümüş 😀 hayırlı olsun nasibi varmış olmuş artık sağ salim kucağınıza alın 💐
Zuhalsebu yavrukus23 amiin ablanız da ben de tüm anneler de sağlıkla alalım. Allah da yardımcımız olsun😂😂
Zuhalsebu Sevgitekin kiradayım evet ekonomi zor bu devirde çocuk büyütmek daha zor ama rabbim nasip etmiş kolaylığını da verir inşallah
Zuhalsebu kubracpkn hdjdjd ya ben de ha oldum ha olcam derken naneyi yidim😂 bizi bu kendimizden eminliğimiz bitircek😂
Zuhalsebu Moms_0809 amin amin sağlıkla hayırlı uzun ömürler versin bizlere de bebeklerimize de ki onlara yetelimmm
Zuhalsebu Deletedmom_72 bence manevi olarak yeteriz biz anneyiz en nihayetinde, korktuğum tek husus maddiyat. Ona da eşim bebek nasibiyle gelir ne yaparsan yap yiyeceği içeceği bellidir elinden alamazsın der içim öyle ferahlıyo
Zuhalsebu Denizyildizi15_ ben de korkuyorum biraz bence korkmak da normal ya sonuçta annelik zor iki kere daha zor olacak ama Allah yardımcımız olur inşallah
Lavinya_21 Zuhalsebu aha kız senın gene iyi yeni hamile kalmışsın benım oglum da 15 ay 3 günlük oldu bugün. Bende 24.5 haftalık hamileyim🤣🤣
MadameNoire Zuhalsebu ben nane ile domatesi ekmek arasina koyup yiyorum çok lezzetli oluyor 🤣🤣 kısmet bacım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin💕💕😍
Mervepera Zuhalsebu hepimiz naneyi yedik bacım 🤣 Allah yar ve yardımcımız olsun napcam hiç bilmiyorum 🥺
Lavinya_21 Zuhalsebu alışıyorz alışıyorz merak etme hele hareket etmeye başladı mı daha çok alışıyorz