Beeyzanurr Merhaba bebek kıyafetlerinde olusmus sari lekeler için olumlu sonuc veren cozumunuz var midir
Kiwitoveannesi Beeyzanurr ben e bebekten toz leke cikarici aldım oglumdan kalan beyaz kıyafetlerin hepsi leke olmuş inşallah onunla çıkar arkadaşlardan çıktığını duydum onu aldım
ElifKarata Beeyzanurr beyazlar çamaşır suyuna basınca bembeyaz oluyor ben basıyorum Bi gece bekletiyorum 30 derecede sabaha devam ediyor duruyor çıkarmadan 60 ta bidaha yıkıyorum kalıntısı olmasın diye Renklilerede vaniskosla .
Minikmucizelere Beeyzanurr ablamdan yigenimin bi kac kiyafetini getirdim sararanlar vardi e bebegin baby me toz leke cikarticisini akdim bi gece suya bastim ve gectiler inşallah bebegim dogdugunda kusma kaka lekekeri falanda çıkar 😊
MorKelebek54 Beeyzanurr e bebegin leke cikaricisi var bi videoda girmustum cikartmisti bende onu akil denicem bi bak istersen canim
_momandad ElifKarata çamaşır suyu tehlikeli değil mi kimyasal sonuç olarak bana kullanma demişlerdi de ondan soruyorum ☺️
ElifKarata Beeyzanurr ama siz yeni aldıklarınzi 60 ta yikamayn ben önceki çocuktan olanları öyle yaptım küçülmesinler 😇 nolur nolmaz
ElifKarata _momandad tamam kimyasal da yıkanıyor ya çamaşırın içinde mi kalıyor bu deterjanlar makineden çıkarken bide 2 kez yıkıyorum ben nolur nolmaz diye .
Meryemtolga _momandad oğlumda kalan beyazlari zibinlari bende oyle yaptim bi gece çamaşır suyunda beklettim sonra elimde sıktım once makinede deterjansiz normal yikama yaptim sonda bebek deterjani ole tekrat yıkattim.
Beeyzanurr Minikmucizelere ben de ablamdan aldim yegenimin kıyafetlerinden cok begendiklerimde lekeler cikti inşallah kalkar
Minikmucizelere Beeyzanurr bence çıkar cogu sari lekeler ve bazi kahverengi lekeler cikti bende 3 yil oncesinin yani yeni lekeler ztn cikar artik allahin izniyle diye dusunuyorum😅😄
beyzanur_kbn Biobellinda 3x adli deterjan var renkli beyaz farketmez kaynar suda bi iki kapak koyup geceden kovada bekletiyorum çamaşırları sabah yikiyorum, kızım 26 aylık yemek lekesi vs. Derken beklemiş bile olsa daha çıkarmadığı leke gormedim
2bebekannesi3542 Beeyzanurr kalıp beyaz sabunu ıslatın kıyafetin lekeli kısmına sürtün bir gece beklesin sonra atın makineye, hava günesliyse günes gören bir yerde kurutun
Hilalll02 Beeyzanurr ben kızımın bebeklik kıyafetlerini hep 90 derecede sabun tozu ve çamaşır sodasıyla yıkadım lekeler hep çıkmıştı