Busragurpinar Merhaba kizlar ben dün test atmıştım ama tekrarlamadim hala adet gününü bekliyorum , bugün bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı yasadim birde akıntı da artış belirti olarak bunları yaşayan var mı ✨
Ylzsvnk Busragurpinar yani ben şuan hamileyim günüm 3 gün gecikmiş olacak işte bende akıntı artışı oldu kuzum
Emrcnaydn Busragurpinar canım benim adetim gecikmişti aynı adet olacakmışım gibi ağrım vardı göğüslerim acıyordu belirtiler aynı adet olacak gibiydi. Tanıdıklarım test yap hamile olabilirsin dedi öyle test yaptım yoksa ben adet olacağım diye bekliyordum ayırt etmek çok zor yani
Elfthh Busragurpinar canim bende adwt olacakmış gibiydim inanki ha olcam ha olcam ama ben erken gebelikte negatif çıktım meğer hamileymisim sakin değilimxdir diye duusnup ona göre ağır falan kaldırmayın besinlere dikkat edin ben dedim negatif nasıl olsa falan meğer hamileymisim hatta bı oncekinde de regl oldum o zmanda hamileymisim üstüne oldum sanırım ikinci gecikmede analdim
Ylzsvnk Busragurpinar aynen kuzum ben öğrendim zaman bi belirti de yoktu çok göğüs hassasiyeti 2 gün devamlı baş ağrısı
Busragurpinar Ylzsvnk kızım da sadece göğüs hassasiyeti yaşamıştım çok fenaydı öne bile egilemiyordum 🤭 şimdi hassasiyetim yok ama
HESA20 Ylzsvnk göğüs hassasiyeti nasıl canım durduk yere göğsün mü sızlıyor yoksa dokunup bastırınca bi tarafı mı acıyor
Bebelivekedili Benim adetime 1 gun kala o kadar kasik ve karın ağrım oldu ki kesin adet oluyorum diyerek ilaç içmiştim 🫠 benim en net belirtim devamlı kasik ağrım olması ve aşırı göğüs hassasiyeti
Busragurpinar Bebelivekedili bende bekliyorum bakalım ama pembe akıntı gelmeye başladı sanırım bu ay da olmadı 🥺
Busragurpinar Ylzsvnk evet kuzum muhakkak öyledir ama pembe akıntı gelmeye başladı olmadı sanırım bu ay da 🥺
Busragurpinar Ylzsvnk günün geçmediği için kan vermedim canım bekliyim dedim umarım yerleşmedir takip ediyorum şuan bakalım 🌺
HESA20 Ylzsvnk anladm cnm bnm sağ göğsüm dokununca acıyor sanırım adet olucam 😔 adet olmama yakın dokununca acıyr çnkü
Ylzsvnk HESA20 adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı kuzucum kötüyü düşünme 🤲dualarıdmasın haberdsr et beni de
HESA20 Ylzsvnk ah canımsın çok teşekkür ederim 🥰 güzel haberler alıp müjdelemek hepimize nasip olsun inşallah 🤲tabi ki haber ederim 🥰