Busragul52 Kızlar afp testini yaptıran varmıdır? Nedir amacı? Neden yaptırılır? Yaptırmak istemiyorum be in ama fikir almak istiyorum
Lagertha_ Busragul52 ben yaptırdım doktorom istedi beyin gelişimine bakılıyor. Sizden kan alıyorlar sadece
Busragul52 Busragul52 Kızlar sizce gerekli bir testmi? İstanbul anadolu yakasında oturanlar nerede yaptırdı ?? Ve fiyatı nedir
Enas2365 Busragul52 neden yaptırmak istemiyorsunuz? Doktorum bana ne testi yapılacağını bile söylemedi kan ver dedi sadece sonra sonuca baktı. Büyük bir test değil yani
dilan3535 Busragul52 afp yarık damak dudak testi 3 lü taramaya giriyor devlet hastanesinde kan vererek yaptırdım sonuçları kendi doktoruma göstericem yaptırmamanın herhangi bir zararı yok içiniz rahat olsun
Elfthh Çok uygun ya fiyatı yaptırdım bende bence yaptırın aklinizda kalmasın ben özelde yaotirfim tam hatırlamıyorum ama çok uygundu
Lagertha_ Busragul52 yok daha neler. Sadece afp testi değildir o. Benin gittiğim hastanenin fiyatları ortalama fiyatlardan çok yüksektir bir de. Nipt falan olmasın o fiyat. Dışarda bir yerde yaptırın
Vandb Busragul52 fetal dna falan yaptırdınızmı ben fetal dna yaptırdım detaylı ultrason yaptır birde o zaman gerek yok dedi ama her doktor farklı yönlendirebilir tabi