Begmky Başarı hastanesi Kenan beye gidiyorum çok memnunum. Güncel fiyatlardan bilgisi olan varmı acaba
MomsE Begmky o hastaneye bu parayı vermeye değmez ya. Resmen apartmandan bozma odaları, poliklinikleri kötü, personeli saygısız doktorunuzu bilemiyorum ama 35 bin falan diyorlarsa doğuma yeni yüzyıla, medikalparka veya Avrasya’ya gitmenizi öneririm.
caglakorkmaz Begmky Kaldı 2,5 haftam ama ne bekliyor beni bilmiyorum. 16,5du bakalım kaça çıkıcak 🤦🏻♀️
Tatar59 MomsE kesinlikle. Avrasya o kadar güzel ki. İnsan kendini çok özel hissediyor doğumda. Üstelik normal doğum 22ymis. Başarıyla kıyaslayınca çok uygun.
Begmky MomsE burayı çok fazla bilmiyorum o hastaneleri de bir araştırıp eşimle konusayim bakalım ne olacak az kaldı doğuma
caglakorkmaz cvlkela Bugün sezeryanın 22,5 olduğunu doktordan öğrendim… 30bin zaten çok uçuk bir rakam olurdu çünkü 16,5 tu sezeryan bir anda 30 demesi…. 🥴
cvlkela caglakorkmaz iyiymis yine 22 bin ozaman🥲 bende sok olmustum danısmadaki kiz normal dogum 30 bin olcak felan diyince demekki salladı hahaha
caglakorkmaz cvlkela ay o bile bi an fazla geldi normalde 16,5 tu. Ama doktorumdan çok memnunum yoksa vazgeçerdim bile Başarıdan…
caglakorkmaz Begmky doğru doğru ben yanlış yazmışım 22,5 u. Nakitte %10 indirim yapıyorlar sanırım bir de