isum Arkadaşlar antibiyotiklere rağmen tekrarlayan enfeksiyonum var, doktor üroloğa görünmemi tavsiye etti, bu drumu yaşayan var mı? Ürolog muayenede ne yapıyor, malum kadın ürolog bulunmuyor,
Tugcetarar isum ben en basindan beri surekli enfeksiyon olayini yasadim doktorum 7 günlük fitil verdi ve asla tekrarlamadi adini buraya yazicam soyleyin doktorunuza yazsin asiri iyi bi fitil hamileler icinmis doktorum bu ise el atmasa artik mahvolmustum berbat bi olay çünkü
Tugcetarar isum NEO-PENOTRAN FORTE-L 7 OVUL ismi bu doktorunuz mutlaka yazsin cok etkili 7 ay surekli enfeksiyonla uğraştım herseyi denedim bu geçirdi
Tugcetarar isum evet ben mantar vajinit ve idrar yolu enfeksiyonu gecirdim hemde cok agir surekli idrar vermektn anam aglamisti artik bu fitil asiri iyi geldi beyaz sabun gibi zaten tertemiz yapti hicbisey birakmadi
Tugcetarar Momofelisa Bende ayni soruyu doktoruma sordum oda en iyi gelebilcek antibiyotik seklinde fitil budur dedi kullan 1 hafta diye soyledi gercektende bende şaşırdım gecirince