Cagla2323 Arkadaşlar 18+4 haftalığım hala hiç hissetmedim beneğimi fakat elimi karnıma koyduğumda rahim yerinde kalp gibi atan bişey var bu nedir acaba bağırsak hareketi mi bebeğim mi
Gezenlady Cagla2323 21+3 ilk hareketleri sol kasık kalp gibi pıt pıt atıyor bınyere toplanıyr dalga gıbı gezınıyor bazen bı dayanıyor kımıldayamıyorım 🤦🏻♀️ erkek benımkı solda olur dıyolardı dogru demısler
Miracleee Cagla2323 tam anlamıyla evet bu bebegimin hareketi dediğim hafta 22 idi. Oncekilerde hep öyle zannetmek istemişim yada bilmedigimdenmis. Şimdi maşallah tekme yumruk kafa devam ediyor oglusum 🤭🩷
Eminesahin1 Cagla2323 bende 18+6 haftalığım başlarda kalp atışı gibiydi ama şimdi kıpırdama hissediyorum benim ikiz solda oğlum var sağda kızım sırayla hissediyorum 😀😀 ama en net yılbaşı akşamı solda tekme gibi hissettim hafifti 😀😀
Nes96 Bebek o canım 🥰 başlarda pıt pıt kalp atışı gibi hissedersin zaman geçtikçe hareketlerini daha net hissedersin 🤗
Cagla2323 Nes96 Aiiyy çok sevindim yani böyle elimi koyduğumda orda resmen kalp atıyor bende hiç bilmiyorum nasıl hissedildiğini teşekkürler canım
Gmz09 Cagla2323 o hissettiğiniz pıt pıtlar sizin damarlarınız.istesekte bebeğin kalp atışlarını hissedemeyiz rahim karına yakın bölgede değil yani tabakalar var.İlk hissettiğinizde balon patlar gibi olacaktır.Ya da gaz geziniyor gibi ama ayırt edeceksiniz