E_ce Ya uygulamaya göre 8-9 gün var reglime dün ilk defa eşim boşaldı sizce hamile kalırmıyım geçen ay 15indeydi olurmu 1 kere daha boşalmadu geeklimi
FATMA1234yokkan Hadicanimsendee13 belkide erkek arkadaşıdır ve hamile kalırım diye korktuğu için sürekli sormuştur cevap bulmak istemiştir aklıma böyle geldi
br2023 Hadicanimsendee13 sapıklıkla alakası yok uygulamada cinsellik başlığı bile var yani herşeyi açıkça konuşabilir burda kadın kadinayz sonuçta erkek fln yok uygulamada bilgm kadaryla
E_ce @"FATMA1234yokkan @"FATMA1234yokkan yok hayır evliyim ben çok merak ettiğim için soruyorum sürekli yanlış anlamayın
E_ce @Hadicanimsendee13 tuaf olan bir şey yok canım merak ediyorum sadece burda tek ben değilim aynı şeyi soran alt üstü iki kere sordum ve ne kadar fikir o kadar iyi yani
E_ce @amayinedeiyiilerledim uygulamaya göre söylüyordum zaten. De o gün başka uygulamadan baktığım için dedim
papatyaolsun Uygulama doğru olmuyor. Trendyoldan ovülasyon testi alın bence. Eğer gebelik istiyorsanız tabi. O güzel sonuç veriyor