Kızlar 33+2 gebeyim bugün sabah kalktım lavaboya gittim peçeteye çok afedersiniz sümük gibi bir şey geldi bu nişan diye anlatılan tarzda ama kanlı değildi koyu sarı açık kahve arası bir şeydi 3-4 gündür de sabahları belden adet sancısı gibi bir sancı giriyor baya rahatsızdım bu konuda doktorumu aradım kan olsaydı kesinlikle gel derdim ama normal bir akıntı olabilir ya da sancı hissediyorsan rahim ağzın yumuşamış bu şekilde bir akıntı da olmuş olabilir muayene etmeden kesin bir şey söyleyemem dedi sizce gitmeli miyim hamileliğim boyunca böyle her şeye gitmedim yani sürekli hastaneye taşınmak istemiyorum en ufak şeyde açıkçası tecrübeli olanlardan bilgi istiyorum nişan bu şekilde mi olur yoksa illa kan mı olmalı ya da bu haftalarda bu şekilde sancılar normal mi ?
Nişan mı ?
- Düzenlendi
aslhnyz nişan illa kanlı olmak zorunda değil eğer nişansa haftanız çok erken doktorunuz görmeden ben bile birşey söyleyemem demişken burdaki ne kadar tecrübeli olursa olsun hiçbir kadın sana yardım edemez üstelik doktorun rahim ağzı yumuşamış da olabilir demiş buda erken doğum yapabilirsin demek . Hastaneye gitmek zorundasınız
Muhammedamine doğum belirtisi sadece nişan mıdır peki ciddi bir sancım yok ama sabahları başlayıp öğlene kadar sürüyor düzenli bir sancım yok yani
aslhnyz nişan doğumun yakın olduğunu gösterir siz zaten bunu destekleyen rahatsız edici sancılarım da var diyorsunuz düzenli olmasada ki bazen biz düzenli hissetmiyoruz hasttaneye gidiyoruz düzenli