yavrusincabim1807 yasminnnnnnn evet bizde alırken öyle düşümdük heryer aynı fiyatları verdi küçük yerde otryrm ama araştorınca daha uyguna satan yerler varmış aynı markayı ona üüzldüm
yavrusincabim1807 Adenala evet öyle ama daha uyguna aynı modeli görünce bi pişman oldum gibi pierre cardin tifaniy model bizim aldğmz yer biraz yüksekten vermiş bize canım üzüldüm ona
yavrusincabim1807 yasminnnnnnn sağol kuzum lafam karıştı valla çok beğenerek aldık ama kazıklanma dıygusu çok kötü
Gizemavs Ben cilek mobilyadan bir yatak ve 3 kapaklı dolabı 4 ay önce 30 bine aldım bence uygun fiyatlı almıssınız
yavrusincabim1807 Gizemavs yani birtek çileğe bakmadım bende burda beğenince keşke baksaymışım en azından fiyatları sabittir oranın canım benimkinde fiyatı heryer daha ıyguna söyledi ben aldıktan sonra canım sıkıldı ona
Gizemavs yavrusincabim1807 yine de cok güzel bir model almıssınız dert etmeyin gideceği varmıs güle güle kullanın 🌸
yavrusincabim1807 Almak isterseniz aynı modeli 12 bin 15 bine satan yerler var kızlar siz kazıklanmayın benim gibi bayanın biri yazmıştı silmiş geri 12 bine görmüş batıpark avmde bunu